Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak podsycić płomień - gry i zabawy dla par
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-22, 09:37   #90
Krakoska87
Raczkowanie

Dot.: Jak podsycić płomień - gry i zabawy dla par

hmmm..świetny wątek,chyba będę musiała skorzystać z niektórych pomysłów bo TŻ się bulwersuje,że nic nie robię:/ Ale dodam jakieś pomysły od siebie

Po pierwsze.Moj facet i myślę,że każdy inny uwielbia przebieranki. To mogą być pończochy,kabaretki uwielbia gdy zakładam pas do pońzoch,kupił mi sexi koszulkę ze stringami,szpilki.Ostatni o nakręca mnie np.na stoj mikołajki lub cokolwiek innego.Sama myśl o mnie w takim łaszku podnosi mu ciśnienie.Wiadmomo,z ei tak za chwilę to zdejmie chociaż często lubi gdy szmatki zostają na mnie. Dla mnie to praktycznie żadna przyjemnosć bo mnie to krępuje,ale wiem,że TŻ lubi taką zabawę.

Po drugie.Kiedys jechaliśmy samochodem jakieś 75km. W tym czasie wpadłam na pomysł,że zaskocze TŻta.zaczęłam macać go przez spodnie,potem je rozpięłam,rączka w ruch,potem szybki oral bo było niewygodnie:P i wiecie co? z tego miłego zaskoczenia mieliśmy 2 postoje w lesie TŻ był zachwycony:P
Krakoska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując