2008-11-23, 17:57
|
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: najbardziej nielubiane prezenty...
Nie lubię:
* wszelkich swetrów, ubrań, które są nie w moim guście i po prostu za duże. Mam całą szafkę białych golfów i swetrów, podczas gdy golfy noszę tylko gdy mi wyjątkowo zimno, a z białych rzeczy noszę bluzkę z kołnierzykiem na elegancko 
* Zestawów typu dezodorant czy cośtam... Jeżeli już chcę coś takiego dostać np na imieniny, to mówię rodzicom co i jak i dostaje np zestaw woda toaletowa i dezodorant adidasa, w zapachu jaki mi odpowiada.
* bezgustnych pierdółek, kurzołapów, durnostójek, czy jak to nazywacie. Jeżeli potrzebuję ramki/wazonika/etc i uznam ze to może być rpezent od kogoś, kto nie wie czego chcę i może mi rpzez przypadek kupić biały ciepły golfik, to staram się naprowadzić tę osobę na konkretną, potrzebną mi rzecz.
* złota biżuteria. Nie noszę jej na co dzień (na co dzien noszę srebrną lub sztuczną), a złotą biżuterię posiadam w ilości mi wystarczającej.
* na chybił-trafił kupione ksiazki, których nigdy przeczytam, bo są nie w moim guście.
* mnóstwa cukierków, karmelków i innych... ja to potem wszystko zjadam i wcale mi to na zdrowie nie wychodzi. Naprawdę lepsza jedna mleczna czekolada niż dosłównie wór słodyczy
|