Wątek
:
...Jak to jest?...
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-11-24, 01:44
#
3
201607111632
Konto usunięte
Dot.: ...Jak to jest?...
Cytat:
Napisane przez
Justynuss
W przyszłości chciałabym być wizażystką. Jednak mam jedno pytanie dotyczące kosmetyków.
Jak wygląda zakup kosmetyków? Idziecie normalnie na zakupy i jak zobaczycie fajną paletke cieni/błyszczyk/pomadke to poprostu kupujecie? Czy robicie jakieś specjalne zamówienia? Zakup hurtowy? I jaką mniejwiecej cene przeznaczacie?
A jaki macie stosunek do tych kosmetyków/akcesorii? Także ich używacie - nacodzień? Czy dla siebie kupujecie oddzielnie?
Jak to wygląda? Bo się zastanawiam i raczej sama sobie na to pytanie nie odpowiem...
Pozdrawiam
Wygląda to tak,że idę najczęściej z listą rzeczy do zakupienia do drogerii,staram się jej trzymać,co nie zawsze mi wychodzi szczerze mówiąc.
Często czaję się jakiś czas na konkretną rzecz,wolę zapłacić więcej,ale mieć produkt dobry jakościowo.
Z racji tego,że jestem nastolatką na utrzymaniu rodziców nie mogę zbyt szaleć.
Pozostaje mi zbieranie pieniążków i przeglądanie po milion razy kwc
Każdy kosmetyk przeglądam ze wszystkich stron na kwc, to już jakaś mania po prostu.
Dzięki temu unikam kupowania tzw.bubli.
Lubię zaszaleć czasem będąc w drogerii i krążąc koło tych wszystkich malowideł krzyczących z półek WEŹ MNIE!
Na szczęście nigdy nie chodzę sama na zakupy i zawsze ktoś mnie odciąga od pochopnych zakupów.
Miałam okres kosmetykoholizmu,ale przeszło mi na dobre (chyba)
Potrafiłam wydać 100zł na tzw. pierdoły
,a potem był płacz i zgrzytanie zębów przez miesiąc.
Zmądrzałam z wiekiem.
201607111632
Pokaż profil użytkownika
Znajdź więcej postów 201607111632