Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - problem
Wątek: problem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-24, 12:25   #77
anitka12345
BAN stały

Dot.: problem

ankasz
rodzice nie będa mnie utrzymywać jeżeli będe uczyć się zaocznie,do pracy będe musiał iść ale to wiadomo,a stupendia dostaja chyba tylko osoby bardzo dobrze się uczące?ciężko było załatwić mi żebym miała inn azmaine w pracy bo szef dziwnie na mnie wtedy patrzył,był mało wyrozumiały,no widzisz a mi się bardzio zle zyje bez solareium,ciuchów, itd .... pracować bym chciała,ale ni moge nic znaleść na chwile obecną,a szkołe nawet tą online musiałabym zacząć dopiero wtedy gdbybym miała prace bo nie chce wołać pieniędzy od TŻ ... on juz i tak duzo dla mnie robi ..
a co będe miała inne wyjście?mam ciagle siedziec na utrzymaniu faceta?nie chc tego chce pracować,szukam cały czas pracy dzwonie,pisze emaile,cuduje .. itd.. ale wszędzie tylko słysze że już nie potrzebuja ludzi do pracy,mi było dobrze u rodziców do czasu,gdy wołali odemnie niebagatelną sume ... sama się zastanawiam czy moż ejedak było by lepiej jak bym miała chociarz te 100 zł al byłby by to moje własne pieniadze,niz teraz jak nie mam nic ;/

Edytowane przez anitka12345
Czas edycji: 2008-11-24 o 12:29
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując