Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - moje zycie nie ma sensu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-24, 22:51   #3
loottie
Raczkowanie

Dot.: moje zycie nie ma sensu

będę szczera. Piszesz ze rodzice daja Ci wszystko, nic Ci nie brakuje. Nie musisz zarabiac na jedzenie, nie masz wiekszych problemow typu patologia w rodzinie, ciąza przekreslajaca mozliwosc dalszej nauki itd. więc czego sie nad soba użalasz? Sory za ostre słowa, ale własnie przeczytałam wątek Wkroplideszczu i nie wiedze powodu dla ktorego nie moglabys wziać się w garsc i zrobic cos ze swoim zyciem Tamta dziewczyna ma bardziej przechlapane.Jesli masz problemy emocjonalne zwierz sie mamie, przyjaciolce (chyba ze jej nie masz), idz do psychologa, wszystko jest dla ludzi, w ten sposob marnujesz sobie zycie. Piszesz ze zrezygnowalas ze szkoly bo kolezanka zrezygnowala non comment. Nie uczysz sie, idz do pracy, nie brakuje mozliwosci, chocbys miala pracowac w sklepie, albo myjac przyslowiowe kible. Twoje zycie juz ruszy z miejsca. Zrob mature. Idz na studia, na zaoczne lub prywatne praktycznie przyjmuja kazdego. Zapewniam Cie ze poznasz tam wspanialych ludzi ktorzy moga stac sie Twoimi przyjacioli do konca zycia.Spelnij swoje marzenia.
Nie odbieraj tego jako wyżywanie się na Tobie. Po prostu potrzebny ci mocny kop w tyłek by sie przebudzić. Wierze ze jestes mądrą, zdolna dziewczyna ktora moze do czegos dojsc. I wyrzuć żyletki, bo kiedys potniesz sie na amen.
podrawiam i zycze powodzenia
Lootie
loottie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując