Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposób na poderwanie faceta
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-25, 07:10   #204
Śnieżka
Zakorzenienie

Dot.: Sposób na poderwanie faceta

ja ogólnie nie jestem niesmiała ale jesli chodzi o nowe sytuacje np,jakas randke to na poczatku owszem jestem,to tez zalezy od osoby...sa takie przy których odrazu czujemy sie swobodnie itd a czasem wrecz odwrotnie
no i moj problem jest taki:napisal do mnie chłopak kolega kolegi no i tak sobie piszemy tylko wlasnie ja najczesciej zadaje pytania zeby ta rozmowa jakos wyglądała a on odpisuje tylko na nie....nie zadaje swoich mimo ze to jemu niby zalezy zeby mnie poznac bo mu sie podobam itd a czasem mam wrazenie jakby od niechcenia pisal
to dziwne no bo nic nie pyta czy mam rodzenstwo co lubie a to chyba normalne ze powinien byc ciekawy takich rzeczy jak mu sie podobam i chce sie spotkac co nie?
no ale nic jak nie pisze to potem dostaje esa ze czemu nie pisze ze on czekal i w ogole wysyla mi wierszyki na dobranoc i w ogole taki milutki jest nawet ale jakos brakuje mi tego czegos w tych esach od niego no ale moze przesadzam
no i on chce sie spotkac ma 24lata a ja 19 no i ogolnie jesli chdozi o wyglad podobam sie sobie ale nie wiem skad sie to bierze ale wiem ze ten chlopak mnie oniesmieli
nie jestem pewna czy bedziemy mieli o czym gadac skoro w esach zbytnio tematów nie zarzuca żadnych ale moze byc moze na zywo bedzie inaczej?
sama nie wiem

i nie sugerujcie sie opisem pozostał po tamtym zwiazku a mi jakos szkoda go skasowac
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując