2008-11-25, 08:23
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
Napisane przez evangeline
Chce mi się wyć, jestem beznadziejna.
|
Przejdzie chandra i wszystko będzie sexy. Każdy człowiek ma chwile gorsze i lepsze. Najważniejsze, że wiesz {???} co robisz nie tak. Od tego momentu do polepszenia sytuacji droga krótka. Będzie sexy !
Cytat:
Napisane przez Jolie2601
evangelene masz ode mnie motywującego "kopniaka" 
|
Ode mnie też - 
A na polepszenie samopoczucia : 
Cześć Dziewczyny ! Wstałam, przetarłam oczy i z pobiegłam do okna z nadzieją, że może zima poszła sobie. Płonne nadzieje ! Trochę zszarzała ale dalej mężnie się trzyma.
Wczoraj upolowałam w internecie prezent dla TŻ-ta w bardzo atrakcyjnej cenie.
Już od wieków nie udało mi się nic okazyjnie kupić, dlatego - znając swoje szczęście do zakupów - trochę się obawiam czy to nie będzie jakaś wpadka.
Tak jak już chyba pisałam : z moim TŻ-tem {prezentowo } nie mam problemów :jak zapachy , to tylko i wyłącznie Davidoff - Cool water. Najczęściej kupuję w Douglasie. Po raz pierwszy - w internecie. Nie ma co : doświadczenie zawsze się przyda. Upolowałam komplecik : woda toaletowa, żel pod prysznic, woda po goleniu i dezodorant. Już Santa Clausa {6 grudzień} mam - jak to mówią : z głowy.
Teraz ja muszę w dyskretny sposób podrzucić liścik do Sinterklassa.
Wczoraj też trochę buszowałam po WIZAŻU i znalazłam ideę na romantyczny prezencik dla kochanej osoby; jak dla mnie : pomysł-perełka.
Jedna z dziewczyna napisała : kupiłam dwie żywe czerwone róże i jedną różę czerwoną sztuczną; zrobiłam z nich wiązankę i zapakowałam w przeźroczysty papier, aby mój chłopak widział co jest w środku. Do opakowania przypięłam bilecik z tekstem : kiedy ostatnia róża zwiędnie, przestanę Cię kochać. Dziewczyna pisze dalej : trzeba było widzieć minę chłopaka, który przeczytał tekst i zobaczył trzy róże, nie będąc świadomym, że jedna jest sztuczna. Dopiero jak rozpakował kwiaty ...
|
|
|