Wątek
:
Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-11-25, 09:31
#
4171
LeoNa86
Wtajemniczenie
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)
no hej!
Ależ mi brak checi na pisanie...tak Was czytam i czytam chce coś odpisac a tu nie bardzo wiem co i jak...jestem jakas taka do du...
Wczoraj byłysmy na tej tehabilitacji....Zaszlam tam (a mialam na 8:45) i w samym progu zaczeły sie drze na m,nie ze dzwonily dlaczego nie odebralam,ze lekarza nie ma,ze odwolywali wizyty a ja stalam jak słup.W szoku bylam...w rezultacie przyjela mnie inna lekarka pokazala cwiczenia i po wszytkim znoeu sie zaczela rzucac ze ja malej nie zapisalam na grudzien na rehabilitacje i dlaczego nie odebralam tel....tak sie strasznie wkurzylam
co za nie mile baby...musialam tlumaczyc ze tel nie mam od soboty i jakim cudem mialam im dac znac a co do zapisów na rehabilitacje to nikt mnie o tym nie poinformowal kazaly mi przyjsc i nic wiecej a pozniej mordy dra
Maja szczescie ze nie mialam klótliwego nastroju...
Dzisiaj zmykam na bioderka....az sie boje trzymajcie kciuki
A tak w ogóle Lilianka koczy dzisiaj 4 miesiace...alez ona szybko rosnie
az mi teskno za taka mała Lilą
Co do kupek to u nas to tez jakas masakra...biednej uda sie wycisnac tak mniej wiecej co 3 dni...
Anisia
moja mala tez budzila sie z płaczem wczoraj 3 razy tyle ze w dzien....ale jaki to był przeraźliwy krzyk
bieglam do niej że malo nóg sobie nie połamałam
co do spania małej to ja mam spokój...budzi mi sie dopiero kolo 5-6 karmie ja,odbijam i ona dalej idzie spac i kolo 8 sie budzi...
nie mam problemów z usypianiem jej
i dziekuje Bogu za to...
cestia
dzisiaj wyśle Ci ten smoczek...Przepraszam ale mialam male problemy i nie mialam do tego głowy
Moja Lilianka jadla wczoraj "przysmak na dobranoc" z hippa....to jest kaszka owocowa w słoiczku goowa do podania....alez jej to smakowało mmm.....
LeoNa86
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do LeoNa86
Znajdź więcej postów LeoNa86