Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-25, 14:39   #816
Mango08
Rozeznanie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ja generalnie tak mam jak slysze o porodzie czy to naturalnym czy cesarce.
Zreszta mi sie slabo robi jak strzykawkę widzę..a na pobraniu krwi mdleję musowo...ba kiedys to nawet zemdlałm jak gips z nogi mi zdejmowali..a to przeciez ani bólu, ani krwi nie było.

No i jak ja niby dziecko mam urodzić.
Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Identyczny przypadek jak ja, nie mogę!! Nigdy nie udało mi się nie zemdleć na szczepieniu, zastyku cyz pobieraniu krwi. Dlatego jeżeli już musiałabym rodzić, to najlepiej pod narkozą.
Dokładnie mam to samo. Jak widzę strzykawkę to zaraz mnie ciarki przechodzą i słabo się robi. Kiedyś zemdlałam ze strachu. Dlatego rozważam cesarkę. Z drugiej strony chciałabym rodzić z TŻ, dlatego że przy nim czuję się najbezpieczniej. Przy cesarce to chyba niemożliwe bo to rodzaj operacji, tak??

TŻ śmieje się, że zrobi co w jego mocy, aby wszystko poszło dobrze (przy naturalnym), jeśli wcześniej nie zemdleje:P
Wczoraj na onecie czytałam artykuł o rodzinnych porodach. Wskazywali, że nie warto zaciągać facet siłą na porodówkę, bo może to mieć fatalne skutki w przyszłości.

Dorinko, a w trakcie cesarki jest się usypianym??
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora