Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar VI
Wątek: Scent Bar VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-25, 15:55   #2783
glamourous
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Eenax - nie przejmuj się. Twoja koleżanka jest naprawdę lekkomyślna, miałaś prawo zrobić jej kurację wstrząsową. Naprawdę w głowie mi się nie mieści, żeby być w ciąży i palić, a do tego jeszcze, żeby swój nałóg usukteczniać, wyskakiwać na balkon w kurteczce - albo i bez. Robi mi się słabo, na samo wyobrażenie, jak ona stoi w jakimś sweterku na tym balkonie, przy tej pizgawicy. A potem się żalić, że się jest przeziębionym czy, że nerki bolą. Przepraszam, ale to już podchodzi pod głupotę
Eenax malo nakrzyczalas trzeba bylo dooope skopac i kwiatkow nasadzic
i nie patrzec w ciazy czy nie co to od kiedy to kobiety w ciazy zasluguja na jakies szczegolne traktowanie

a co nalezalo sie to trza bylo zjechac ale swoja droga ze pali w ciazy to za samo to bym jej tego papierocha w gardlo wcisnela...

ja sie tylko tak pochwale ze dostalam od kolezanki rewelacyjna ksiazke przewodnik po perfumach- wielka grubasna z 400 stron ma i to bez obrazkow- chyba wszystkie perfumy w niej sa od niszy po popularne bede miala co czytac jak juz sie stane bezrobotna

Madzik- mi pani doktor powiedziala ze jakbym chciala sie napic kieliszek wina w swieta to moge. co nie znaczy ze to zrobie

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-11-25 o 15:56
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora