2008-11-25, 16:45
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...
Witajcie Kochane.
Jak miło, że zaczeło się coś dziać, czyżby mój apel pomógł? Dziewczyny musimy się udzielać by nasz wątek nie umarł 
Pani Klara to chyba sama wyrosła z patologii, a jej macica i mózg jeszcze nie dojrzały, za to wyrósł jej wielki garb. Po prostu żałosna, nie ma co wiecej pisać.
Wiolek ja się mam doskonale. Ala pozwoliła mi całą noc przespać. Byłysmy dzisiaj na spacerku, pięknie było, delikatnie pruszył snieg, pies był gzreczny nie szczekał, i chwała mi za to 
Cytat:
Napisane przez kasienka1977
O jak miło, że się ktoś za nami ujął  I na dodatek facet...
|
No własnie, bardzo miło 
Cytat:
Napisane przez izzie
A listy do Mikołaja już napisane? 
|
Oj ja listów nie pisze. Może smsa wyślę 
Anulciak super, że zaczełaś działać, nie ma co się oglądać do tyłu.i
Cytat:
Napisane przez kasiura
dorbar w odpowiedzi na Twoj apel (choc nie wiem czy to do mnie tez bylo) tlumacze sie ze kompletnie zarobiona jestem i nie mam czasu forumowac...
dodatkowo wystawiam bale urodzinowe mojej latorosli, juz byly dwa, dzisiaj trzeci 
|
Do Ciebie również Kochana, super, ze się odezwałaś. Mam nadzieję, ze czasami zanjdziesz zcas. A fotka super, sliczna jest Twoja córeczka 
Cytat:
Napisane przez wiola123
Czesc dziewczyny. Miałyscie racje co do tego faceta z którym byłam. Zle zrobiłam i głópia byłam ze mu w ogóle zaufałam. Rozmawiałam z jego zona i ona równiez sama wychowuje dzieci. Nie interesuje sie nimi. Juz nie chce nawet myslec jak mogłam cos takiego zrobic. Sama siebie nie poznaje. Ja jeszcze nie urodziłam,na wczoraj miałam termin i dalej nic. Juz nie moge doczekac sie tego mojego malenstwa.
|
Nie dziewie się, ze nie mozesz się doczekać. Końcówki są najgorsze. Jesli chodzi o tego kolesia to się nie przejmuj. Olej go.
Bardzo ładne imię Klaudia. Jak byś potrzebowała jakieś ciuszki dla córci to daj znać. Ja mam 3 miesięczną córeczkę i mam mnustwo rzezcy, które są juz za małe na nią.
!5kg to nie za mało, mi się wydaje, ze w sam raz. ja przytylam w ciazy 22 i to była maskara 
Cytat:
Napisane przez kasiura
Wiolek27 nie jest najgorsza ta moja fryzura, ale bez rewelacji dlatego sie nie chwale 
nastepnym razem pojde do fryzjera dla maluczkich  w kazdym razie finansowo dostalam mocno po kieszeni  ))
|
też kiedyś byłam u fryzjera gzdie wuchte zaplaciłam a nie było zbytnio widac co zrobił. ale kolejnym razem już byłam u takiego co był tani i fryzurka wyszła superowo
|
|
|