2005-11-25, 00:28
|
|
BAN stały
|
godzina szczerosci ile wydajesz na siebie kobieto?
ciuchy kupuje doskokowo raz wydaje 50$ a raz 200$ trudno napisac dokladna liczbe....
kosmetyki:miesiecznie ok 100-200$ nie mam tak zebym musiala kupowac calej lini pielegnacyjnej tylko dokupuje np:tonik najszybciej sie konczy,krem pod oczy tez,szampony i odzywki mam na 1,5 miesiaca,poddklady oj dlugo 6-8 miesiecy, to samo dotyczy sie cieni i blyszczkow a maluje sie codziennie,lakiery do paznokci tez ok 6 miesiecy,tusz do rzes wymieniam absolutnie co 2 miesiace mam takie "skrzywienie" jak wymysle to dopisze...
fryzjer: raz na 3-4 tyg farbowanie koszt ok 50$ teraz tylko odrosty ale wczesniej po 100$ gdyz schodzilam z czarnego koloru poprzez kolory:braz,koniak,zlote i koniakowe pasemka na pszenicznym blondzie az po jasny blond.Jestem bardzoooo zadowolona z mojej fryzjerki naprawde mam slniace i zadbane wloski!
brwi 10$raz na 3-4 tyg razem z farbowaniem wlosow
manicure:jestem po 2 letniej szkole kosmetycznej wiec reszte robie kolo siebie sama w przyszlosci kiedy moja cera bedzie wymagala szczegolnej uwagi dojda zabiegi w salonie kosmetycznym,narazie starcza pielegnacja domowa
|
|
|