2005-11-25, 01:31
|
|
Zakorzenienie
|
wracam na ojczyzny lono - kosmetyczne zakupy
kochane wizazanki, potrzebuje waszej pomocy
pod koniec grudnia lece do polski na miesiac ciesze sie jak dziecko, codziennie o tym mysle, nie bylam tam juz poltora roku - pierwsza taka dluga przerwa od czasow emigracji.
ale ale, przejdzmy do konkretow w polsce mam zamiar zrobic wielkie kosmetyczne zakupy. i juz teraz troche sie martwie, ze nie starczy mi pieniedzy na te wszystkie cudenka, dostepne w Polsce. kieszen studencka swieci pustkami, licze na pomoc rodzicielki, no ale wciaz beda to ograniczone fundusze.
dlatego chcialam was prosic byscie mi powiedzialy, co wg Was powinnam kupic. oczywiscie nie moge kupic wszystkiego, ale co wg Was jest czyms niezbednym, wspanialym, godnym zauwazenia chce tu stworzyc taka liste najlepszych z najlepszych. chodzi mi o wszelkie kosmetyki - pielegnacja, kolorowka. polskie, ale niekoniecznie, interesuja mnie rowniez wasze typy w kategoriach kosmetyki apteczne, czy tez inne firmy europejskie, niedostepne w Stanach. blagam, pomozcie 
oczywiscie przed wyjazdem jeszcze raz dokladnie przestudiuje KWC. ale licze tez na to, ze ten watek pomoze mi w procesie selekcji 
|
|
|