Re: Smoothing Skin Refinisher.. Almay...pytanie do Basi i Beatki
Basiu wydaje mi sie, ze po zastosowaniu tego kremu, buzia od razu robi sie gladsza...mowie, ze wydaje mi sie, bo jak wspominalam wczesniej nie mam porownania z Idealist. Ale wczoraj otrzymalam probke Idealist i dzisiaj porownam, jaka jest w dotyku polowa buzi posmarowana Idealist a jak Smoothing [img]icons/icon7.gif[/img]..jak w reklamie [img]icons/icon7.gif[/img]. Zreszta na probce jest zalecenia aby wlasnie na plowie buzi wyprobowac aby miec prownanie [img]icons/icon7.gif[/img]. Zastanawia mnie tylko, czy to co jest zawarte w probce w 100%zawarte jest juz w calym kosmetyku [img]icons/icon7.gif[/img].Chodzi mi o to, ze np. testery perfum, wod toaletowych itd. zawsze pachna duzo intensywniej niz te ktore sa sprzedawane. Tak jakby w tych testerach bylo znacznie wiecej stezenia tych zwiazkow (nie wiem jak sie nazywaja) ktore sa odpowiedzialne za ich sile przetrwania na skorze [img]icons/icon7.gif[/img]. Ciekawe czy w przypadku probek kremow, tez sa stosowane takie praktyki ?
Basiu, nie wiedzialam, ze wycofuja ta najmniejsza pojemnosc..a ta wiadomosc, o pojemnosci i cenie byla na kartoniku, na ktorym byla przyklejona probka [img]icons/icon7.gif[/img]. Choc pewnie nie oplaca im sie produkowac tak malej pojemnosci, bo jak ktos juz ma zamiar to kupic, to na pewno dolozy te pare dolarow na cos znacznie wiekszego...zreszta chyba w wiekszosci kosmetykow tak jest, ze te wieksze pojemnosci bardziej sie oplacaja.
Basiu a moze wiesz cos na temat kremu pod oczy tej firmy? Mi zawsze ciezko jest sie zdecydowac na kosmetyki (a wlasciwie zdecydowac, ktore powinnam kupic,tyle tego jest) i jak kupowalam ten krem, mialam zamiar i pokusic sie na krem pod oczy...tylko, ze przypomnialam sobie, ze lepsze w uzytkowaniu sa kremy, czy zele w tubkach niz pojemniczkach, a ten jest wlasnie w pojemniku....ale pewnie przy najblizszej okazji wyprobuje i ten [img]icons/icon7.gif[/img]..on tez kosztuje ok 10$ moze i mniej...i jest to dosc spory pojemniczek w porowaniu z innymi preparatami pod oczy innych firm.
|