2008-11-25, 20:41
|
|
Rozeznanie
|
Jakie studia?
Długo się zastanawiałam nad założeniem tego wątku, ale w końcu się zdecydowałam.
Problem mam taki, że nie mam pojęcia na jaki kierunek studiów mam się wybrać Matura za pasem, a ja się ciągle zastanawiam i niby coś już złapię, ale od razu zmieniam!
Jestem pewna, że będę zdała polski p.p. ang p.r. (no może p.) i wos p.p.
w wielkiej niewiadomej jest matma roz.
I teraz prośba do Was. Gdybyście mogły mi podsunąć jakieś pomysły na kierunek nie mówię oczywiście o podjęcie decyzji za mnie, ale może jest coś co przeoczyłam.
Chciałam iść na ASP ale nie jestem przygotowana do egzaminu, a talentu takiego wielkiego nie mam. Interesuje się nieco grafiką komputerową, fotografią, chciałam projektować reklam etc. Projektowanie ubrań też. Dziennikarstwo odpadło po namowie innych, ale b. lubię pisać. Dziennikarstwo też chciałam wybrać z tego powodu, że lubię podróżować. Nie przepadam za siedzeniem w jednym miejscu za biurkiem. ale nie można mieć wszystkiego.
Myślałam też nad psychologią, bo lubię pracę z ludźmi. Ale niestety jestem b. wybuchowa. Ostatnio też pojawiła się wizja nauczycielki polskiego (tak jak mama i babcia ). Oj, sama nie wiem. Już mam mętlik Acha, nie wiem czy to coś da, ale b. interesuję się kotami, ale weterynaria odpada, bo nie nadaje się do "zastrzykowej pracy"
W jakiś tam testach wyszło, że jestem typem arstystycznym 
Artysta, kurde, ze spalonego teatru 
Pomocy
|
|
|