Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-25, 23:41   #712
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. IV

Cytat:
Napisane przez spioch7 Pokaż wiadomość
Wiem ze to moze glupie(naiwne) pytanie ale teraz jestem w liceum i nie mowie ze wyglad to priorytet ale jest wazny czy przez aparat nie czulyscie sie(na poczatku) mniej atrakcyjne czy nie krepowalo was calowanie sie z facetem?(jak on na to zaragowal?)lub znalezienie sobie tz nie bylo trudniejsze? majac aparat malujecie usta?przepraszam jesli pytania sa nie na miejscu ale nurtuje mnie ten problem oczywiscie nie odwleke zakladania aparatu z powodu faceta
Ja poznałam kolesia na imprezie, umowilismy sie na kino -randke, tydzien pozniej chodzilam spuchnieta po wyrwanych ósemkach. Upzredziąłm go o tym oczywiscie, powiedziałam ,ż ebęde zakładać aparat. Nie uciekł do tej pory jesteśmy razem.. całowanie - bez problemu. usta malujemy bo trzeba je dodatkowo nawilżać, jest tendencja do wysychania ust przy aparacie

Cytat:
Napisane przez ~Gonia~ Pokaż wiadomość
A tak poza tematam to muszę się pochwalić, że w poniedziałek miałam pierwszą jazdę samochodzikiem i co najlepssze - po 15 min jazdy na placu instruktor kazał mi wyjechać na miasto Normalnie byłam w takim szoku, że mi prawie oczy na wierzch wyszły Ale dałam radęi nawet TYLKO raz mi zgasł
No to pięknie moje wyniki na pierwszej jeździe były podobne, z tym,ze zgasł mi 2 razy:P

Papryka- nie zdejmuj jeszcze, noooo.. Nie zostawiaj nas!

mała anegtotka. Ja i ludzie ode mnei z grupy gadamay sobei o wszystkim i o niczym,nagel zeszło na jabłka.
ja:janie za bardzo moge jeść..
kolega: dlaczego? jak można nie ejsc jablek?
ja; bo jak chce zjesc to musze pokroić w male kosteczki, tak nei zjem, bo mi aparat na jabłku zostanie
kolega: aaa.. a jak to jest, ty ten aparat tak codziennie rano przyklejasz,tak?

hiszpański A2->B1
Tomorrowland lub UltraMusic Festival
dobyć tytuł specjalisty ds. zakupów
kocimietka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując