Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-26, 19:04   #2235
Tanyia
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VI

Witam
Dziś strasznie jakis zakręcony dzień, w pracy młyn, naprawdę nie wiedziałam w co ręce włożyc, ten pierwszy tydzień taki luźny był chyba po to, żeby nas nie przerazic. Dostałyśmy opier papier za jedną panią praktykantkę, która strasznie wszystko pomyliła i przez nią pisma ogólnie poszły tam gdzie nie miały. Ogólnie sajgon to mało powiedziane . Nie przejmujcie się spodniami, ja rozwaliłam w pracy w poniedziałek sweter ( i to nowy ), w tak żenujący sposób, że wstyd . Jechałam do domu w strasznym korku, tak że dojazd zajął mi ponad 1,5h .
Teraz idę troszkę odpocząc, bo zaczynam swirowac od tej pracy.

A kredkę peral glide MAC mam i polecam, szara czyli WOLF , te na allegro wcale drogo nie wychodzą, ja mniej więcej tyle płaciłam z ebaya, jakbym wiedziała, że będa na all to bym pewnie zaczekała, bo tyle nerwów straciłam czekając na przesyłkę, że szok. Ta wizażanka ma jeszcze puder któy pragnę, ale nie mam kasy . Cięzkie jest życie uzależnionych od kupowania kosmetyków

ZUMBA

Tanyia jest offline Zgłoś do moderatora