Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Możliwe trudności z zajściem w ciążę?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-25, 14:25   #1
scandalous
Raczkowanie

GG do scandalous
Unhappy

Możliwe trudności z zajściem w ciążę?

Witam. Mam pytanie, które nurtuje mnie już od bardzo dawna, a ponieważ w moim mieście nie spotkałam się jeszcze z wyrozumiałym i takim ... hmm .. "do pogadania" lekarzem, zdecydowałam się napisac tutaj ... Otóż 6 lat temu, miałam poważne problemy ze zdrowiem, co bylo efektem mojego ... bezgranicznego odchudzania Napisze wprost ... chorowałam na anoreksje, która z resztą w pewnym stopniu jest we mnie do dzis. Skutkiem tego był m.in. zanik miesiączki, na ok.rok. Wówczas lekarz przepisał mi zastrzyki (nie pamiętam nazwy). Dostawałam je 3 dni, ale niestety efektu nie było. I własnie wtedy zaczęłam brać hormony. Z początku było to jedno opakowanie (i tu też nie pamęitam nazwy) ... i znowu zero efektów. Pomogły mi dopiero Provera i Estrofem, które brałam przez dość długi czas. I tak minęło pare lat, wróciłam mniej wiecej do prawidłowej wagi, mam teraz 19lat i wciąż bardzo obfite, nieregularne i trwające ok 2 tyg. miesiączki ... Zastanawiam się, czy po takich "przejściach", jest ryzyko, że w przyszłości nie będę mogła zajść w ciążę ... ?
scandalous jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując