2008-11-26, 19:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wspólne mieszkanie-problemy
Cytat:
Napisane przez Maalwaaa
Masz rację tak było. Jego mama to fajna babka ojca nie poznałam bo umarl, ale wiem że dostawął wszystko co najlepsze od rodziców, mama się nim troskliwie opiekowała itd, chociaż tyle że teraz nie jest mamisynkiem. Ale ogólnie nie musiał na nic pracować bo wszystko mu przychodziło z góry jak np mieszkanie które dostał. Jak do niego przychodziłam to powinno mi przykuć uwagę że za czysto tam nie było. I mnie wkurza jak mi gada, że nie musze iść do pracy bo on mnie może utrzymywać  Jak tak mówi to mam wrażenie, że chodiz mu po głowie zdominowanie mnie, przejęcie kontroli i uziemienie w domu  Ten związek miał tak nie wyglądać.
Dziewczyny wasze rady są jak najbardziej trafione. Powiedzcie jak mam odzyskać tego fajnego faceta w którym się bujnęłam z przed czasu zamieszkania?
|
Nie musisz, to rewelacja, masz możliwość szukać tak długo jak jest konieczne tej odpowiedniej, zamiast łapać się za cokolwiek żeby przeżyć. Nie musisz, ALE CHCESZ i po rozmowie. Podziękuj mu ładnie, za ten "gest", ale chcesz pracować i rozwijać się i tyle. Koniec dyskusji. Uziemienie w domu to najgorsze co może się trafić kobiecie. Siedzisz w domu sama, nie ma się do kogo odezwać i jedyne na co pracujesz to na depresję. A potem jeszcze się okazuje, że o każdą potrzebną Ci rzecz osobistą musisz prosić swojego pana i władce, a jak będziesz niegrzeczna to masz karę i nie dostaniesz...
|
|
|