Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już nie panny, ale zawsze młode :D
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-26, 22:18   #830
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
edit mam wrazenie ze pogmatwalam ale to chyba dlatego ze sie boje w jakim stanie maz mi wroci
Nie pogmatwalas.... Mam nadzieje ze powrot meza do domu przyniosl mu ulge i odsapnienie. To jest straszne jak w pracy jest niezdrowa atmosfera...

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
hcholera przecież należało by się zapowiedzieć. Dobrze, ze chociaż pierogi przynieśli
Powinni, powinni, ale co niektorzy rodzice uwazaja ze nie musza sie zpowiadac..... porazka totalna..... Najwazniejsze ze wkupne mieli

Cytat:
Napisane przez jenifer198 Pokaż wiadomość
a teraz czarno to widzę na razie położył się spać, a ja nie wiem czy zasnę z tego wszystkiego...
Uspokoj sie to po pierwsze a po drugie sadze ze takie sprawy nalezy leczyc a nie dawac im sie przedawniac bo nawroty sa najgorsze. Wierze ze bedzie dobrze, zobaczysz...

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Widgetku- kosmatek- to takie pieszczotliwe określenie - bez podtekstów

Cóż Wam chciałam opowiedzieć...
Ach to juz jestem madraKasienko... A co do Twej opowiesci. Jestes niesamowita. A co z Twoim SPA? I czekamy na foteczki

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Daget cudowne wiesci, niech brat zdrowieje, o ile sie nie myle jedziecie do niego w ten weekend....
projekt filmu z wesela odebrany..... Zmykam do jego ogladania
Ano jedziemy Sofferko bardzo dobra masz pamiec . Ciekawa jestem jak wasz filmik

[QUOTE=gosia1007;9875279] Jutro jak znajdę trochę czasu to postaram się nadrobić zaległości. Od soboty mam nie wiem albo wirusa albo to ta tzw grypa żołądkowa.[ /QUOTE] Super ze jestes bo juz sie martwilam o Ciebie. Ach grypsko straszna sprawa..... Wracaj do zdrowka

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Co do spraw ginekologicznych o których wcześniej pisałam, lekarz stwierdził, że jestem zdrowa. Wykluczył ciąże zwłaszcza pozamaciczną. Pod tym kątem badał mnie strasznie dokładnie i szczegółowo. Na jednodniowy okres i bóle brzucha wysunął wniosek, że może to być spowodowane sprawami jelitowymi, stresem bądź z powodu skrzywienia kręgosłupa jakiś kręg naciska mi na nerw i stąd ból. Niedługo będę sobie jeszcze robiła cytologię. I wracam do niego na obserwację.
No to najwazniejsze ze zagrozenia nie ma. Ciekawe co cytologia wykaze. Ciesze sie ze sie pojawilas. I jaki seksowny avek masz

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Dagmarko gdzie jesteś?
Jestem, jestem. Bylismy z moim SKarbkiem w Legionowie.... Tatko wlasnie malnal nam pokoik w kolorze soczystego melona , a jutro jade szukac plytek do kuchni.

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Ja na chwilke Z mężem kuliśmy łazienkę- wyszlismy z tego cali pomarańczowi. Kamil wygladali jak talib na wojnie- na buzi maska ze starej koszulki a na oczach okulary ochronne chemika
Ach juz widze jakie piekne zdjecie do albumu rodzinnego by wyszlo.....
daget jest offline Zgłoś do moderatora