2008-11-26, 22:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Napisane przez lulucelo
edit mam wrazenie ze pogmatwalam ale to chyba dlatego ze sie boje w jakim stanie maz mi wroci
|
Nie pogmatwalas.... Mam nadzieje ze powrot meza do domu przyniosl mu ulge i odsapnienie. To jest straszne jak w pracy jest niezdrowa atmosfera... 
Cytat:
Napisane przez agunia82
hcholera przecież należało by się zapowiedzieć. Dobrze, ze chociaż pierogi przynieśli 
|
Powinni, powinni, ale co niektorzy rodzice uwazaja ze nie musza sie zpowiadac..... porazka totalna..... Najwazniejsze ze wkupne mieli 
Cytat:
Napisane przez jenifer198
a teraz czarno to widzę  na razie położył się spać, a ja nie wiem czy zasnę z tego wszystkiego...
|
Uspokoj sie to po pierwsze a po drugie sadze ze takie sprawy nalezy leczyc a nie dawac im sie przedawniac bo nawroty sa najgorsze. Wierze ze bedzie dobrze, zobaczysz...
Cytat:
Napisane przez kasienka1985
Widgetku-  kosmatek- to takie pieszczotliwe określenie - bez podtekstów
Cóż Wam chciałam opowiedzieć...
|
Ach to juz jestem madraKasienko... A co do Twej opowiesci. Jestes niesamowita. A co z Twoim SPA? I czekamy na foteczki 
Cytat:
Napisane przez soffera
Daget cudowne wiesci, niech brat zdrowieje, o ile sie nie myle jedziecie do niego w ten weekend....
projekt filmu z wesela odebrany..... Zmykam do jego ogladania
|
Ano jedziemy Sofferko bardzo dobra masz pamiec . Ciekawa jestem jak wasz filmik 
[QUOTE=gosia1007;9875279] Jutro jak znajdę trochę czasu to postaram się nadrobić zaległości. Od soboty mam nie wiem albo wirusa albo to ta tzw grypa żołądkowa.[ /QUOTE] Super ze jestes bo juz sie martwilam o Ciebie. Ach grypsko straszna sprawa..... Wracaj do zdrowka 
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a
Co do spraw ginekologicznych o których wcześniej pisałam, lekarz stwierdził, że jestem zdrowa. Wykluczył ciąże zwłaszcza pozamaciczną. Pod tym kątem badał mnie strasznie dokładnie i szczegółowo. Na jednodniowy okres i bóle brzucha wysunął wniosek, że może to być spowodowane sprawami jelitowymi, stresem bądź z powodu skrzywienia kręgosłupa jakiś kręg naciska mi na nerw i stąd ból. Niedługo będę sobie jeszcze robiła cytologię. I wracam do niego na obserwację.
|
No to najwazniejsze ze zagrozenia nie ma. Ciekawe co cytologia wykaze. Ciesze sie ze sie pojawilas. I jaki seksowny avek masz 
Cytat:
Napisane przez LilStar
Dagmarko gdzie jesteś? 
|
Jestem, jestem. Bylismy z moim SKarbkiem w Legionowie.... Tatko wlasnie malnal nam pokoik w kolorze soczystego melona , a jutro jade szukac plytek do kuchni.
Cytat:
Napisane przez izazusia
Ja na chwilke  Z mężem kuliśmy łazienkę- wyszlismy z tego cali pomarańczowi. Kamil wygladali jak talib na wojnie- na buzi maska ze starej koszulki a na oczach okulary ochronne chemika 
|
Ach juz widze jakie piekne zdjecie do albumu rodzinnego by wyszlo.....
|
|
|