Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-27, 16:26   #4785
anita00079
Wtajemniczenie

Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)

Anisia Twoj tz chyba nie bedzie zazdrosny o babe
A ja akurat mialam rodzinne rozmowy na tel ah te moje siostry.. wpierw jedna dzwoni czy moze z cora do mnie przyjechac w szczecinie bo z mezem to juz definitywnie konczy znajomosc...no to wiadomo ze nei ma tematu kazalam przyjezdzac tylko miala zadzwonic do drugiej siostry co juz tam u mnie mieszka czy jest w domu bo ona ma klucze no i zadzwonila to zaraz do mnei ta co juz mieszka dzwoni z wypiekami czy ja wiem o co kamman no i jej mowie ze w koncu malzenstwo sie konczy (bo ona od 13 lat z tym samym debilem..i kazda z nas ciagle swatalaby ja z innym facetem nawet ostatnio zmuszalysmy by se znalazla jakiego schlopa chociaz na seksik-ale siostry jestesmy heheh)No i mama tez sie cieszy bo juz ziecia zdzierzyc nie moze,zapowiadaja sie wesołe swieta jak co roku
Zawsze nas pełno u rodzicow a teraz dwoch dodatkowych osobnikow przybyłoUwielbian swieta pod warunkiem ze wszystko u nich sie odbywa bo zawsze wesolo ze hej
Mam problem co tz kupic pod choinke..Anisia co zes swojemu kupiła?
anita00079 jest offline Zgłoś do moderatora