Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Samotne Mamusie-zapraszam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-27, 17:38   #2324
dorbar
Wtajemniczenie

Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...

Cytat:
Napisane przez Awenturyn Pokaż wiadomość

To wspaniała wiadomość Poradzisz sobie - wierze w to

Jeśli moge ci cos napisać (tak od mojej strony zawodowej ) Rehabilitant miał troszeczke racji.Twoja niunia jest troszke za mała na noszenie w pione i na siadanie (to dla dobra jej kręgosłupa),co do przewijania to zawsze wkłada się rękę pod pupcie maluszka i dopiero podnosi ( to ze względu na bioderka szczególnie u dziewczynek) Odnośnie ubierania i rozbierania to to o czym mówił rehabilitant to tzw "metoda kołyski"
A próbowałas wykąpac małą w "krochmalu" ? Jeśli ciemieniucha nawraca to odstaw oliwke.Skóra nie może przez nią oddychac i dlatego ciemieniucha powraca.Daj główce odpocząć i zobaczysz co bedzie.Gdzieś miałam przepis na maść na wszelkie uczulenia - musze poszukać.Dostałam to w szpitalu,pomagało dosłownie na wszystko -potówki,odparzenia a nawet na oparzenia.

No a teraz złe wieści
Moje nereczki niestety nie są w dobrej formie Bardzo poważny stan zapalny a w badaniu wyszło wszysto to ............czego byc nie powinno.Dostałam mase leków ehhh mówie Wam czuje się fatalnie.I chyba tym razdem to ja wyłapuje dołek .Po niedzieli odbieram posiew ale pewnie i ten wynik bedzie do bani.Mam tylko nadzieje,że nie dostane ataku kolki przed świetami bo wcale mi sie nie usmiecha pobyt w szpitalu.dobra kończe bo zaczynam "brzęczeć".......
Bardzo mi przykro, że z twoimi nerkami źle, a co się z nimi wogole dzieje, przeziebione są czy co? Bo powiem Ci, ze o nerkach to nic nie wiem. Mam nadzieje, ze mimo wszytsko posiew będzie dobry. Trzymam kciuki.

Nigdy nie stosowałam "metody kołyski" i powiem Ci, ze cięzko na moim przewijaku się to robi, ponieważ on ma brzegi takie wyzej by dziecko sie nie skulneło. Uważam, ze ta metoda nie jest wygodna, ale moze się wprawię.
A tak wogole to starsznie wyrodna ze mnie matka bo ja prawie od poczatku nosiłam ją w pionie.
Boje się, ze jak odtswie calkiem oliwke to cała główka będzie w ciemieniuszcze i co wówczas zrobie

Edytowane przez dorbar
Czas edycji: 2008-11-27 o 17:40
dorbar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując