To wspaniała wiadomość

Poradzisz sobie - wierze w to

Jeśli moge ci cos napisać

(tak od mojej strony zawodowej

) Rehabilitant miał troszeczke racji.Twoja niunia jest troszke za mała na noszenie w pione i na siadanie (to dla dobra jej kręgosłupa),co do przewijania to zawsze wkłada się rękę pod pupcie maluszka i dopiero podnosi ( to ze względu na bioderka szczególnie u dziewczynek) Odnośnie ubierania i rozbierania to to o czym mówił rehabilitant to tzw "metoda kołyski"

A próbowałas wykąpac małą w "krochmalu" ? Jeśli ciemieniucha nawraca to odstaw oliwke.Skóra nie może przez nią oddychac i dlatego ciemieniucha powraca.Daj główce odpocząć i zobaczysz co bedzie.Gdzieś miałam przepis na maść na wszelkie uczulenia - musze poszukać.Dostałam to w szpitalu,pomagało dosłownie na wszystko -potówki,odparzenia a nawet na oparzenia.
No a teraz złe wieści

Moje nereczki niestety nie są w dobrej formie

Bardzo poważny stan zapalny a w badaniu wyszło wszysto to ............czego byc nie powinno.Dostałam mase leków ehhh mówie Wam czuje się fatalnie.I chyba tym razdem to ja wyłapuje dołek

.Po niedzieli odbieram posiew ale pewnie i ten wynik bedzie do bani.Mam tylko nadzieje,że nie dostane ataku kolki przed świetami bo wcale mi sie nie usmiecha pobyt w szpitalu.dobra kończe bo zaczynam "brzęczeć".......