2008-11-27, 19:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
Cytat:
Napisane przez Joanna4000
Oj dziewczynki coś nam dzisiaj rozmowa sie nie klei  Nikt nie ma weny  Ja sie rozpisałam na watku zdrada no poprostu śmiechu warte  jak by ktoś chciał: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post9886783
Dzwoni do mnie dzisiaj TŻ i  hehe znowu zagadałam a co tam  mówi mi ze wczoraj mu napisałam coś nowego że jeszcze nigdy mu tego nie powiedziałam ani nie napisałam i że bardzo sie z tego cieszy tak tak treść "Kocham Cie najbardziej na świecie no zaraz po malym"  a ja do niego a kiedy to powiesz mi wkońcu coś nowego   a on znowu sie śmiał i powiedział jak bedzie coś nowego...
Ja juz czasem niewiem czy on poprostu nie chce mi nic powiedziec ani nie da sie zdradzic abo naprawde o niczym nie myśli 
|
nie chce zepsuc niespodzianki - ja bym tak obstawiala...
Cytat:
Napisane przez Ollliwka
Yhy śpiąca  wstałam po 5 bo dzisiaj dzień praktyk a za tydzień  przedszkole !!!
A które to jest jej podejście? i o której zdaje ?
Joanna4000 oj nie ja nie chce dyskutować na temat zdrady a dzisiaj nawet na ten temat z TŻ rozmawiałam,że jak zdradzi to nie dam rady wybaczyć CHYBA bo wszystko możliwe ale nie umialabym z Nim byc a On ma takie samo zdanie dotyczące zdrady więc BARDZO DOBRZE
|
zdaje trzeci raz,a o ktorej,,,yyyy..cos okolo 12 chyba.
ale musimy jeszcze dojechac,a podobno remontuja tam droge,wiec wyjezdzamy z Lodzi ciut wczesniej zeby dojechac bez problemu moj tz i dwie pasazerki urocze hihi...
Ollliwka nie dziwie sie,ze spiaca jestes. ja jak ide do pracy w sobote czy niedziele na 6 do 17 to zamiast pozniej bawic sie i cieszyc sie z weekendu,to najczesiej o 20 jestem wykapana i prawie w lozeczku,i nic mi sie nie chce.
hm,co do zdrady,to ja jednoznacznie stwierdzam,ze nie toleruje i nic nie byloby wstanie mnie sklonic do wybaczenia.
|
|