Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-28, 06:37   #600
Strobiluska
Zadomowienie

Cześć Kochane Gadułeczki *************

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
tą fryzure nawet sobie zdjęcie wywołałam by później fryzjerce pokazać
mowa o tej? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1227813201 ja tę wydrukowałam chociaż ja mam dłuższe włosy, więc pewnie będzie inaczej wyglądać, ale innych typów nie mam...w ogole te fryzury ślubne w necie wydają mi sie jakieś "nadęte" - to jedyne określenie jakie mi przyszlo do głowy

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
my sami wybieralismy godzine.. ale rodzice sugerowali... tz chcial 1 ja 14... zeby do fryzjera i kosmetyczki na spokojnie.. no i jest 14..
my mamy na 15.00 na szczęście TŻ nie robił problemów (a godzinę chciałam taką z tych samych powodów co Ty), więc ksiądz wpisał na 15.00 msza potrwa do ok 15.50, życzenia do ok 16.30, na sali będziemy po 17.00 więc jest w porzadku myślę

Cytat:
Napisane przez 00euphoria00 Pokaż wiadomość
oj tak tylko czasami są niedomyślni z lenistwa a bezmyślni bo oni mają bardziej prostolinijny tok myślenia
wydrkujuję sobie i powieszę nad łóżkiem, jak mnie TŻ wkurzy to sobie przypomnę twoje słowa

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a dla mnie to poprostu kwestia zaufania i wiernosci... przeciez w kazdej chwili nas mzoe zdradzic jesli tylko bedzie chcial... takie pkazy wcale niemusza skonczyc sie zdraa katastrofa itd... tak naprawde jesli maja w zanadrzu chec zdrady to zrobia to czy z taka pania czy z kolezanka...
jasne, ale po co stwarzać jeszcze okazję do zdrady? nie no żartuję, jak ma zdradzić to zrobi to i z pania w kiosku... u nas na kawalerskim/panieńskim nie będzie striptiserów, tak usaliliśmy, z resztą, nawet oboje nie bardzo chcieliśmy tego typu atrakcje, jak mam ochotę popatrzeć na gołego faceta, to po prostu rozbieram TŻ i tyle, a zaleta jest taka, że mogę sobie patrzeć, dotykać do woli bo on moj

a jaeszcze a propos pierwszego tanca.... http://www.wrzuta.pl/film/7HYL8UG7x9..._niespodzianka

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-11-28 o 15:32 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać z funkcji "edytuj" bądź "multicytowania"
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora