Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)
Heloł Kochane! Senkju za wczoraj Normalnie na Was to można zawsze polegac.
Dziś mam dobry humor bo za 3 godzinki będę se prezenta mojego licytowac Jak się nie uda to mam jeszcze dwa pomysły w zapasie więc luzz.
Cytat:
Napisane przez wersta
dziś popijam kefirek z czosnkiem. kto chce buziaka ?   szukam dźinsów idealnych - prawie nie mam spodni 
|
Ja też szukam dżinsów tylko że wszędzie teraz pełno gópich rurków i gópich prostych a ja muszę miec rozszerzane bo w każdych innych wyglądam jak mała gruba klucha
Cytat:
Napisane przez dorbar
Afro jaja urwij skurczybykowi , niech sam sprzata. W ramach przeprosin powinien dac Ci kase na zakupy bys mogła sobie coś superowskiego kupić.
|
Już mu zapowiedziałam że jeszcze raz się coś podobnego powtórzy to ja się pakuję zostawiam mu małego i jadę do rodziców na tydzień. Trochę się przestraszył 
Cytat:
Napisane przez anita00079
Dorbarku to powiedz ze karte kredytowa bez limitu i sex dwa razy dziennie co by za czesto nei było 
a ha no i wakacje w Dubaju 
|
że ja o tym nie pomyślałam jak zaczęłam z moim TŻtem 
Cytat:
Napisane przez kristi75
Doborku z jednej strony masz się fajnie bo na waszym etapie znajomości to facet spełni każde twe życzenie i nawet jest zdolny obwiązać się tą kokardą 
|
Racja! Korzystaj póki możesz. Jakbym teraz mojemu kazała się obwiązac kokardką to by powiedział że jestem szurnięta i by poszedł spac
Cytat:
Napisane przez dorbar
cholera, krolik z klatki mnie osikał
|
Ale zdolniacha 
Cytat:
Napisane przez leleth
no i mu zapowiedzialam ze dzis z seksa nici bo ja z maminsynkiem sie ciupciac nie bede 
|
Jessuu .... (trzeba zpamiętac)
Czas edycji: 2008-11-28 o 07:25
|