Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-28, 07:24   #4941
afro_dyta85
Zadomowienie

Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)

Heloł Kochane! Senkju za wczoraj Normalnie na Was to można zawsze polegac.
Dziś mam dobry humor bo za 3 godzinki będę se prezenta mojego licytowac Jak się nie uda to mam jeszcze dwa pomysły w zapasie więc luzz.

Cytat:
Napisane przez wersta Pokaż wiadomość
dziś popijam kefirek z czosnkiem. kto chce buziaka ? szukam dźinsów idealnych - prawie nie mam spodni
Ja też szukam dżinsów tylko że wszędzie teraz pełno gópich rurków i gópich prostych a ja muszę miec rozszerzane bo w każdych innych wyglądam jak mała gruba klucha

Cytat:
Napisane przez dorbar Pokaż wiadomość
Afro jaja urwij skurczybykowi , niech sam sprzata. W ramach przeprosin powinien dac Ci kase na zakupy bys mogła sobie coś superowskiego kupić.
Już mu zapowiedziałam że jeszcze raz się coś podobnego powtórzy to ja się pakuję zostawiam mu małego i jadę do rodziców na tydzień. Trochę się przestraszył

Cytat:
Napisane przez anita00079 Pokaż wiadomość
Dorbarku to powiedz ze karte kredytowa bez limitu i sex dwa razy dziennie co by za czesto nei było
a ha no i wakacje w Dubaju
że ja o tym nie pomyślałam jak zaczęłam z moim TŻtem

Cytat:
Napisane przez kristi75 Pokaż wiadomość
Doborku z jednej strony masz się fajnie bo na waszym etapie znajomości to facet spełni każde twe życzenie i nawet jest zdolny obwiązać się tą kokardą
Racja! Korzystaj póki możesz. Jakbym teraz mojemu kazała się obwiązac kokardką to by powiedział że jestem szurnięta i by poszedł spac

Cytat:
Napisane przez dorbar Pokaż wiadomość
cholera, krolik z klatki mnie osikał
Ale zdolniacha

Cytat:
Napisane przez leleth Pokaż wiadomość
no i mu zapowiedzialam ze dzis z seksa nici bo ja z maminsynkiem sie ciupciac nie bede
Jessuu .... (trzeba zpamiętac)

Mój blog

Edytowane przez afro_dyta85
Czas edycji: 2008-11-28 o 07:25
afro_dyta85 jest offline Zgłoś do moderatora