2008-11-28, 09:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
Napisane przez gosica502
Lain trzymamy kciuki za TŻta Twojego w takim razie 
|
wlasnie dzwonil i sie chwalil, ze wszystko napisal 
co do poradnika - wg mnie te ciekawsze porady, ktore moga byc przydatne 
--zabierzcie z sobą pióro lub gustowny długopis do podpisywania dokumentów w kościele/USC
(kiepsko wygląda podpisanie protokołu jednorazówką z kiosku Ruchu)
--przysięga i zakładanie obrączek to chwile szczególne, róbcie to wolno i cały czas spoglądajcie sobie w oczy (nie w oczy księdza lub na buty) 
-trzymajcie się za dłonie, okazujcie sobie uczucie (ksiądz się nie obrazi, to Wasz dzień ! (i my tak zrobimy!! maz mojej kuzynki podczas calego slubu trzymal zlozone rece jakby predestynowal to miana pierwszego swietego zabawnie to wyglada na zdjeciach )
-płaczcie i wzruszajcie się do woli, to bardzo fotogeniczne chwile (pod warunkiem, że nie oszczędziliście na kosmetyczce) - hmm to ja bede wygladac jakby na pogrzebie byla 
-zaplanujcie tort na początku wesela, kiedy goście nie są jeszcze objedzeni, po północy nikt nie wciśnie w siebie Waszego torta, a szkoda - dlatego u mnie bedzie po obiedzie, gdzies tak ok 20
--pierwszy taniec - jeśli jest na co patrzeć (w sensie ćwiczony) zakazać orkiestrze tworzenia kółeczek tańczących wokół młodej pary - haha, ale ja chyba wole zeby wzyscy stali naokolo niz zeby siedzieli przy stolach i sie wyginali zeby cos zobaczyc 
--oczepiny - powoli wychodzą z mody, raczej krótkie i treściwe, może zamiast welonem warto przemyśleć rzucanie wiązanką ślubną ? - u mnie wlasnie z braku welonu bedzie rzucanie bukietem ma lepszy tor lotu 
Cytat:
Napisane przez can't be perfect
i słuchajcie znalazłam ofertę fotografa za 1200 zł :
"Foto – w cenie usługi zawarte są następujące elementy:
sesja w plenerze lub w studio
reportaż: dom, kościół, sala
Wykonujemy min. 400 ujęć z czego 130 otrzymują Państwo w albumie włoskim (fotoksiążka) w formacie 30x60 cm. Zdjęcia, które zostały wykonane w tym dniu przekazujemy Państwu na płycie DVD – pliki przygotowane do wywołania." to są ceny na 2009 myslicie że duzo zdrożeje??
jeżeli byśmy z tej firmy chcieli kamerzystę to bierze sam kamerzysta 1600 zł ,a ajakiś zestaw MIX to 3000..
|
a ladne te zdjecia i film? maja jakas strone?
Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-28 o 09:54
|
|
|