2008-11-28, 09:11
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bezpieczne Firmy Czyli Nie Testowane Na Zwierzętach
fajny ten wątek. przeczytalam caly, zajelo mi to kilka dni 
jako ze podjelam jakis czas temu decyzje o tym, ze bede zyc zdrowiej, postanowilam tez uzywac innych kosmetykow. wstyd sie przyznac, ale przez ostatnie lata zapomnialam o tym testowaniu (w liceum zwracalam na to uwage, ale tlyko na kroliczki na opakowaniach, niestety, nie mialam wtedy duzej wiedzy). jak skoncza mi sie kosmetyki, ktorych obecnie uzywam, zastapia je ziaja, farmona (i tak planowalam, bo maja dobry wplyw np na moje wlosy) itp. ciesze sie, ze seboradin tez moge swobodnie kupowac tylko czy chodzi o seboradin z inter-fragrances (czy jakos tak?)
jednak nie wiem co z kosmetykami do makijazu, jestem troszke zagubiona. chodzi mi o kosmetyki ze sredniej i wyzszej polki. MF odpada, a bourjois? od jakeigos czasu pojawiaja sie tu info ze chanel jednak testuje, wiec czy i bourjois? no i zmartwil mnie clinique...poszukuje tuszu z wyzszej polki, teraz wykanczam diorshow, i wiem, ze juz go nie kupie. bynajmniej nie dlatego, iz jest kiepski.
no i mam pytanie, ktore sie tu juz pojawilo: co z kosmetykami do pielegnacji NUXE? moze wiecie tez cos o firmie produkujacej lipobase i nanobase (astellas...?).
|
|
|