Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Papierowe próby i co z tego wyszło...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-28, 11:27   #1520
nirshya.dwbh
CraftMod

GG do nirshya.dwbh
Dot.: Papierowe próby i co z tego wyszło...

Katerina, Joasiunia, nisi, makneta, Pupil, Hania, castilia, klaudens, Agniesia, Glinka, belaliza, FK, Damurek, Ludka, Cath, anka, couver, barbarera, hejasz, malgwa - Dziekuję ślicznie

Dorota 71 - proszę bardzo, będzie mi bardzo miło być inspiracją dla Ciebie, jeśli chodzi o album dla babci to ja Ci pomysłów nie nawkładam, pochodź np po blogach trochę, jest wiele wspaniałych prac, jest czym się inspirować. NAwet jak w google wrzucisz scrapbooking i coś tam, np zima to powinnaś mieć dużo fajnych zdjęć.

Jolu - ćwicz bo warto. Zdjecia powiększyć można również klikajac prawym przyciskiem myszy i otwórz na nowej karcie. Jak tak wszystko powiększam

A teraz nowość.
Pewien mąż bardzo kochał swoją żonę i chciał jej zrobić prezent. A ze widział kiedyś wordbooka to chciał nim obdarować swoją żonę. Miało być boso po zielonej trawie, łączkowo, margerytkowo. I tak oto powstał. O drugiej w nocy spakowany i ziuuu poleciał dziś. Mam nadzieje, ze dotrze na czas

1.jpg2.jpg3.jpg
4.jpg5.jpg6.jpg

nirshya.dwbh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując