Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ziaja Pro
Wątek: Ziaja Pro
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-28, 12:35   #25
Dronf
Rozeznanie

Dot.: Ziaja Pro

Z tego co zauważyłam to wszystkie maseczki które stosowałam miały w zaleceniu - 1-2 razy w tygodniu .

Ja stosuję kosmetyki z ziaja pro do cery trądzikowej. Mam krem antybakteryjny, tonik antybakteryjny, żel do mycia antybakteryjny, peeling bardzo mocny, peeling enzymatyczny (stosuję czasem jeden, czasem drugi w zalezności od widzimisie), glinkę. Do tego wzięłam sobie przy okazji płyn do demakijażu oczu i krem nawilżający jakbym kiedyś cos przypadkiem przesuszyła. Maski zwężającej pory nie zamówiłam chyba przez nieuwagę. Glinki z mikrodermabrazją nie wzięłam, bo na stronie pisało, żeby nie stosować do cery na której występują niespodzianki. Wzięłam tą drugą glinkę, bez mikro i też jestem całkiem zadowolona.
Kosmetyki te naprawdę mi pomagają. Skóra ma dużo ładniejszy koloryt, jest gładsza, miekksza. Pojawia mi się dużo mniej niespodzianek. O ile pamiętam okres, kiedy moja skóra wyglądała zwyczajnie na zniszczoną tak teraz można o niej powiedzieć najwyżej, że jest zanieczyszczona . Ja po tylu latach walki już naprawdę nie oczekuję cudów . Chociaż muszę przyznać, że peeling bardzo mocny jest cudowny! Po wymyciu twarzy żelem nie mam uczucia, że musze szybko biec nałożyć krem bo zaraz pęknie mi skóra. Tonik jest bardzo przyjemny. Krem antybakteryjny, jak da się go za dużo chyba odrobinę wysusza. Krem nawilżający jak dla mnie za słabo się wchłania, nie ma takiego efektu "wypijania" przez skórę ale to raczej sprawa czysto estetyczna bo nawilża dobrze. Do tego szukam dla siebie maseczki nawilżającej i wypróbowałam ich całą masę z różnymi efektami. Ostatecznie mogę powiedzieć że połączeni zaiaja pro i tych maseczek sprawiło że moja skóra jest dużo lepiej nawilżona przez co już się tak nie przetłuszca. Jak zrobie sobie makijaż to nie zcieka ze mnie po 2 godzinach a czasem jak mam lepszy dzień to potrafi trzymać wię do wieczora z jakąś jedna małą pudrową poprawką . Sczerze to jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tą serią, jest delikatna i skuteczna. Przy takiej cenie warto spróbować, jeśli okarze się, że komuś pasuje to przy tych objętościach staryczy kosmetyków na pół roku! A jak komuś się nie spodoba z różnych powodów to nie są to znowu takie duże pieniądze.
Aha, dodam jeszcze, że stosuje te kosmetyki od jakiegoś 1,5 miesiąca a już po pierwszym zastosowaniu bardzo mocnego peelingu usłyszałam, że moja twarz jest jakaś taka ładniejsza i promienniejsza
Pozdrawiam
Dronf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując