2008-11-28, 12:36
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Napisane przez asiuk
Szef mi wczoraj oznajmił, że dostanę podwyżkę i uczyni ze mnie swoją "prawą rękę"  Bardzo się z tego powodu cieszę, opłaca się czasem zostawać po godzinach
Pozdrawiam Was serdecznie!
|
Ojej...ale Ci dobrze, tak krótko pracujesz a już zostałaś doceniona. Ciekawe czy mnie ktoś kiedyś doceni... W każdym razie gratulacje ogromne!!!
Cytat:
Napisane przez daget
Hej dziewczynki nie moglam wczora z Wami pogadulic bo moj maz zwinal caly transwer na sciaganie bzdetow i poszedl spac..... W ogole od 3 dni tak mnie wkurza ze az mnie nosi a ze jestem przed @ to nie chce zrobic awantury ze zdwojona sila. A co dzien tylko swym zachowniem doklada  . A wczoraj to przeszedl sam siebie. Mial odpoczac chwilke i przygotowac sie do wyjazdu, zapakowac samochod, z meblami do mieszkania mielismy cos pomyslec i wiele innych postanowien ktore od 2 tygodni robi, i co nie dobudzilam go. A nad ranem byl zdziwniony ze sie pogniewalam, bo przeciez on jest zmeczony i powinnam to zrozumiec.....
Ech... wczoraj kupilam gres na podloge do kuchni, kafelki i farbe na sciane....
A moj braciszek dzis wychodzi ze szpitala, co prawda z noga w gipsie ale wychodzi....  ....
Dziewczyny wyjezdzam... trzymajcie sie..... buziek dla kazdej z osobna i wszyatkich razem....
|
Dageciku nie nerwaj się ostatnio doszłam do wniosku, że dla nas wszystkich rok 2008 był dość ciężki (jeśli chodzi o załatwianie różnych rzeczy i formalności), jeżeli komuś dochodzi do tego jeszcze remont to już masakra. W 2009 wszystkim nam należą się wakacje i to takie mega. Zgadzacie się ze mną?????
|
|
|