2008-11-28, 12:53
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly
Dziękuję że tak myslisz... Wiem że to kierunek który daje wiele możliwości ale jakoś nic nie mogę znaleźć.
pracowałam przez 4 miesiące w banku ale trafiłam na grupę gdzie notorycznie łamano prawo pracy oraz gdzie stosowano mobbing i odeszłam...zresztą żeby odejść miałam duuużo problemów  Dobrze że udało mi się stamtąd wyrwać
Po licencjacie mam uprawnienia do sprawiania funkcji kierowniczej średniego szczebla..to już coś! Ale jak wysyłałam moje oferty do różnych miejsc, również na stanowiska po mojej specjalizacji (zastępca kierownika) to na razie nie ma odzewu!
Jeszcze poszukam w necie...choć myślę czyby nie przestać szukać ofert tylko tu w moim wygwizdowie ale zacząć szukać ofert w Świeciu ! Gdzie mój mąż będzie przeniesiony z firmy!   Tam jest więcej ofert! I prędzej coś ciekawego znajdę!
Co wy na to?????
A tak poza tym...czemu TY myślisz że to świetny kierunek?Chcę znać twoje zdanie!?
|
Sama jestem na kierunku humanistycznym, od następnego semestru zamierzam zacząć studia podyplomowe z marketingu. Podoba mi się to bardzo, to nie są jakieś informacje oderwane od rzeczywistości, ale sam czysty konkret, którego czasem brakuje mi w życiu. Poza tym w marketingu bardzo podoba mi się kwestia promowania produktu, wychodzenia naprzeciw oczekiwaniom, przemyślenia strategii... mrrr 
Warto też pomyśleć, że każda praca rozwija i po jakimś czasie w większości firm można wspiąc się po szczebelkach... 
Cytat:
Napisane przez xyoko
Kochana 
Ciebie też tu za często nie widać  Wiem, bo podczytuję w miarę regularnie 
Nie odzywam się, bo kompletnie nie mam do tego głowy  Pozytywne myślenie przychodzi mi z trudem a nie chcę Wam smucić w wątku.
Choroba Taty TŻ rozwija się w dużym tempie  , nie mogę dogadać się z lekarzem co do terminu mojej operacji (pojechał na jakąś lekarską konferencję do USA), mając wizję dłuższego leżenia bez ruchu, staram się jeszcze jak najwięcej zrobić na uczelni.. Prawdopodobnie wrócę dopiero tuż przed sesją i będę miała mnóstwo rzeczy do nadrobienia..
Ale czytam i myślę o Was ciepło 
Jak tam Twoje sprawy sercowe?
Pozdrawiam Maniaczki! 
|
Posmucić tutaj zawsze możesz, wszystkie myślimy o tacie TŻ... i o Twojej nodze Odezwij się jak będziesz w Krakowie...już kilka tygodni nie piłam pysznego tigera 
U mnie tak... wesoło Doszłam do siebie po tym wszystkim. A chłopak wydaje sie być bardzo miły... tylko ja jestem wciąż trochę jakby za szybą... z resztą może napiszę coś po jutrzejszym wieczorze Zmykam zaraz do książek, już mi się śni obrona po nocach
|
|