Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lutowo marcowe mamusie - zgłoście się!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-25, 21:18   #15
Meme
Zadomowienie

GG do Meme
Dot.: Lutowo marcowe mamusie - zgłoście się!

Cytat:
Napisane przez kasiulka
Meme a Ty do pracy normalnie chodzisz? Ja jestem na zwolnieniu, prawie od samego początku (z małą przerwą), ale praca mi w ciązy wybitnie nie służyła , po powrocie do domu padałam na pysk i ogolnie zle sie czułam wiec dałam sobie spokój. Zreszta mam przedwczesne skurcze wiec musze na siebie bardziej uważac. Z mdłosciami miałam podobnie, własciwie nadal je mam, ale przynajmniej juz nie wymiotuje 4 razy dziennie, za to do kibelka - non stop. Aż strach z domu wyjsc zeby mnie gdzies po drodze nie dopadło ...
Meme ja mysle ze to normalne ze dzidzius z czasem jest mniej aktywny bo przeciez rosnie i coraz mniej miejsca ma. A co do boli krzyża to polecam chodzenie na basen (oczywiscie jeżeli nie masz jakis przeciwskazan), pływanie b. odciaza kregosłup i pomaga, ja miałam juz raz taki atak ze az płakałam z bólu, nie mogłam ani siedziec ani leżec normalnie, basen bardzo pomógł, nawet w jacuzzi sie taplałam. Zreszta jutro tez sie wybieram troche popływac bo ogólnie jestem dosc nieruchawa w ciąży. . Nie cwicze (nie chce mi sie ), dłuższe spacery odpadają bo brzuch zaraz zaczyna bolec, ogolnie to stwór kanapowo-lodówkowy sie ze mnie zrobił.
Cześć Kasiulka!

no więc ja tez normalnie pracuję, ale obecnie od 26.09. jestem na zwolnieniu. Wcześniej, czyli do 5 mies. normalnie pracowalam z jednym malym L4 na samym początku spowodowanym ogólnie bardzo zlym stanem zdrowia. Teraz dokucza mi nadcisnienie i podobnie jak ty, bardzo xle czulam sie w pracy, po pworocie do domu, po prostu padalam na pysk! A teraz sobie "odpoczywam". Pisze w "", bo ja ogólnie to jestem typ malo siedzacy. Muszę coś robić, bo mnie skręca, choć teraz, jak jestem w ciaży, to troche poluzowalam. Ale cieszę się ze jestem w domu, bo wreszcie mam czas na to wszystko na co nnie miałam go czesniej. poza tym jestem typem domotara i pilnujacej ogniska domowego "matki Polki", więc na razie jest mi dobrze.
A propos bólów brzucha - ja ostatnoi zauważyłam, ze mi jakos brzuch opadł i taki "ciężko-wiszacy" sie zrobił. Mialaś cos podobnobnego? No i jeszcze jeden mały szczegół. pt. plamki na bieliźnie. Parę razy to zauwazyłam, w sumie to bardzo malutkie i w bardzo malej ilości: 2-3. Czy to cos złego? A jak Twoje Maleństwo? Szaleje czy poszedł juz spać? Mój zaczyna brykac zawsze wtedy, kiedy ja sobie siadę! odezwij sie! pozdrawiam!

FILIPEK
http://tickers.baby-gaga.com/t/squsq...pek+ma+już.png

MADZIA
http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbu...+Madzia+ma.png
Meme jest offline Zgłoś do moderatora