Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Guzek na piersi - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-28, 14:32   #1806
Diabełek_91
Raczkowanie

GG do Diabełek_91
Dot.: Guzek na piersi - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez iwona16-1988 Pokaż wiadomość
Moja mama przechodzi menopauzę ostatnio wykryła u siebie ogromneeego guza (a dodam,że ma b.małe piersi i bada się zawsze 2 razy w tygodniu,tak na wszelki wypadek).To jej wyrosło tak z dnia na dzień.Poszła do lekarza zrobili jej usg i biopsję no i czekamy teraz na wyniki.Bardzo się boimy,że to rak,ale jednocześnie nie możemy uwierzyć,że "to coś"wyrosło tak szybko.Lekarz był zły na mamę,że nie przyszła wcześniej z tym (tzn.jakieś 2 lata temu).On myśli,że mama bała się i chodowała to w sobie.Ale nikt jej nie chce słuchać,że to tak po prostu z dnia na dzień.A może są to tylko zaburzenia hormonalne (w końcu mama przechodzi menopauzę).Napiszcie dziewczyny co o tym sądzicie....

Moim zdaniem też troszkę dziwne , że tak szybko to się pojawiło . Powiadasz w dwa tygodnie ?? Szok . wszystko okaże się po biopsji , ale możliwe że to są jakieś skutki przechodzącej przez mamę menopauzę . Nie denerwujcie się za w czasu . Ja wiem , że łatwo się mówi , ale mi dobre nastawienie i optymizm dużo pomógł . Na pewno będzie wszystko dobrze . Dużo zdrówka dla mamy

A co do mojego wcześniejszego pytania z bólem piersi , byłam u lekarza i to jest normalne . Będę mogła odczuwać takie bóle jeszcze długo .. niestety

Edytowane przez Diabełek_91
Czas edycji: 2008-11-28 o 14:34
Diabełek_91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując