2005-11-25, 21:53
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marcowe mamusie? ;)
Cytat:
Napisane przez Jaszczurka
Hej Dziewczyny,
Chętnie dołączę się do waszego grona  ) Ja mam termin na 21.03 - dokładnie w urodziny tatusia ;-)))))) To byłby najlepszy prezent urodzinowy. Pierwsze ruchy mojej dzidzi poczułam 14.10, to było niesamowite uczucie. Teraz coraz częściej daje o sobie znać, szczególnie gdy zjem coś słodkiego, np. banana. Wyczytałam również, że maleństwa reagują na zmianę światła. I to prawda. Polecam zabawę z latarką. Poświećcie po brzuszku, a zobaczycie jak Wasze dzidzie zaczną kopać.
Pozdrawiam
A.
|
Hej,hej!
ja co prawda ma termin na 26.02 a drugi wg USG na 05.03.06 i lekarka mówi, ze pewnie tak też urodzę, takze jestem jedna noga tu , drugą tu.... Wiesz już jakiej łci jest Wasz Dzidziuś? Jeśli chodzi o ruchy dziecka, to faktycznie super sprawa! Też wypróbowalismy z mężem zabawe z latarkę i wyniki byly zaskakujące:jakby nasz Bąbelek, próbował to zbadać! Fajnie, ze bedziesz miała Baranka, tzn. zodiakalnego, u nas już nie "chwyci" a szkoda, bo to super znak i super ludzie są Baranami (sama jestem, ale nie o tot chodzi!)! Da sobie rade w życiu, choćby się walilo i palilo! Pozdrawiam!
|
|
|