2008-11-29, 10:12
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Antydepresanty a ciąża i inne wątpliwości...
Cytat:
Napisane przez kropka75
Kretencja, od lata podnosisz wątek. Byłaś w tym czasie u lekarza, radziłaś się psychiatry, endokrynologa, ginekologa? Nie możesz się w takiej decyzji i przy takiej chorobie skupiać tylko na doświadczeniach innych osób z jakiegoś forum! Idź do lekarza!
No fakt, od tego lekarze zaczynają.
Ja bym się skonsultowała z innym lekarzem. Mnie też kiedyś podano leki tarczycowe mające poprawić moje samopoczucie i wyrównać czynność akcji serca. Myślałam, że po nich zejdę, a były to tylko preparaty jodowe. Po jednej tabletce czułam się jak po 10 kawach wypitych na cito, łapy mi chodziły, tętno skakało do 150, obłęd jakiś...
Kolejny ednokrynolog kazał mi to natychmiast odstawić i powoli wszystko wróciło do normy.
|
podobno w pierwszej dziesiatce lekow wywolujacych wstrzas polekowy jest zwykle Calcium... Po fakcie to kazdy madry, tylko kto przewidzi przed, ze akurat DANY PACJENT ZLE ZAREAGUJE NA DANY LEK??
jesli przwidzi, to nie znaczy, ze jest swietnym lekarzem, tylko jasnowidzem.
Nie ma takiego leku, po ktorym jest 100% gwarancji, ze nic sie nie podzieje. NIezaleznie czy to bedzie wstrzas, czy wysypka, czy reakcja innego typu.
|
|
|