Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-29, 13:09   #3090
gastone
Raczkowanie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
fajne spodenki widze ze tez masz taki sam problem jak ja wszystkie spodnie sa za długie ja ostatnio kupilam sobie tez i jestem mega zadowolona, nigdy nie moglam trafic na fajne jeansy, a te mnie urzekły niewiem czy jest u was w miescie taki sklep takko???http://www.takko-fashion.com/pl/ wlasnie tam je kupilam i nie sadzilam ze tam jest dzial z moda xl nie patrzcie na moj wielki brzuchol, ktory jest moja zmora
Roses kurde jaki masz fajny brzunio ja mam bebech jak kobieta w ciazy i do tego z rozstępami eh.. tragedia normalnie!!
Kasia fajne spodnie, ja wlasnie takie chcialabym kupic.Ale dzinsy to moj zmora.Nigdzieniemoge znalezc odpowiednich.W sklepach z xxl sa czasem sliczne ale jak je wloze to w nogach za ciazne a w pasie za luzne albo odwrotnie.A ten sklep takko, ciakawe dlaczego nie sprzedaja intrnetowo skoro maja stronke
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia!
gastone jest offline Zgłoś do moderatora