Re: Korektor pod oczy
tak ja ci moge coś o nim powiedzieć, kupilam go nie dawno ale jeszcze w sklepach jest promocja 29zł chyba.Jestem troche mlodsza wiekiem od Ciebie i może nie mamy takich samych problemów ale niestety pojawiaja mi sie kurze łapki i takie tam zmarszczki mimiczne. Korektor ten jest troche opalizujący ale nawet ładnie koryguje drobne zmarszczki. Stosuje go na okolice uczu (kości pod oczami )ale nie bezpośrednio pod oczy. Zreszta tutaj chyba nie zdałby swojego egzaminu, bo wygladaloby to troche sztucznie- jest opalizujacy wiec ciut sie świeci, a po drugie trzeba mocno docisnąć i rozprowadzic, wiec rozciąganie delikatnej skóry pod oczami nie jest chyba korzystne. Ogólnie -stosuje go jako rozświetlacz. Ale na cienie pod oczami (po któtkiej nocy) zamówiłam sobie w Oriflamie korektor pod oczy ,teraz w promocji kosztuje 15 zł. Ale to juz twoja decyzja, namawiac nie bede bo musisz sama sie przyjrzc swoim oczkom co mi trzeba.
Ale sprawdz wtej nowej serii YR "YRIA" czy nie ma czegos korygujacego, tez cos było chyba w Bio Calmille napeno jest jakies cudo na worki po oczami.
|