Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z abonamentem w sieci Plus- SMS Premium
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-29, 20:40   #3
nice6irl
Zakorzenienie

Dot.: Problem z abonamentem w sieci Plus- SMS Premium

Cytat:
Napisane przez Arethaf Pokaż wiadomość
Dostałam dzisiaj rachunek za komórkę i oczom nie wierzę. Przyszło do zapłaty 70 zł, chociaż nie wykroczyłam poza darmowe minuty. Na dole faktury było policzone za jakiś SMS Premium, który kosztował aż 19 zł Nie wiem, co to może być, bo nie wysyłam SMSów na różnego rodzaju gry, itp.
Mama złożyła reklamację, ale chciałam się Was spytać, dziewczyn, które miały/mają abonament w Plusie- czy też Wam się coś takiego przytrafiło? Jak myślicie- uznają mi reklamację? To już nie pierwszy raz, jednak wcześniej przychodziło np. po 8 zł za takie SMS-y, a teraz aż 19

Muszę jeszcze dodać, że w BOK jakieś pół roku temu mieli mi zablokować tę funkcję, a i tak miałam dodatkowe zapłaty za takie SMSy.
A może wysyłałaś sms na gry, łączyłaś się z Internetem lub ściągałaś tapety?

W bilingu powinien być podany numer, pod który rzekomo wysyłałaś sms. Jeżeli nic nie masz to staraj się o reklamację.

Może warto również wybrać się do Salonu firmowego lub Punktu sprzedaży i poprosić, by sprzedawca połączył się z BOK i spróbował sam zablokować tę funkcję. Może tym razem się powiedzie.