2008-11-30, 09:08
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Cytat:
Napisane przez Daysy85
Jupik biedactwo... weź sobie dziewcze dobrej herbaty naparz i przejdz w stan 3D... czyli mam wszytsko w Dupie to pomaga 
|
Stan 3 D- dobre
Ale wczoraj poszłam w końcu po TŻta do jego szkółki, wyciągnęłam go z zajęć i poszliśmy na lekcje tanga- pomogło
Cytat:
Napisane przez bzyczka1
dokładnie. Ja jak w solarium pracowałam, to klientka miała do mnie pretensje że ją pszczoła użądliła. No a skąd ja mogłam wiedzieć, że ona tam jest. Było lato i nie dało się siedzieć przy zamkniętych drzwiach i przy nagrzanym łóżku. Mało tego zaczęły padać wyzwiska i różne takie pod moim adresem. I nawet jak wyszła to poszła obok do piekarni do mojej koleżanki i krzyczy jeszcze na nią, że pokaże tej gówniarze w sądzie. Klienci mogą dokazać 
|
 świetne ale ludzie to bywają tępi! Szkoda, że jej szerszeń w pi*** nie użądlił
Cytat:
Napisane przez atomufka;9911042
Patrzcie dziewczyny co znalazlam a propos zmiany nazwiska ,fragment artykulu:
"[COLOR=blue
Nazwisko stanowi o symbolicznej tożsamości kobiet. Wyraża ich niezależność lub przeciwnie, zespolenie z mężem. Sprawa istnienia kobiet w historii to jeszcze inna kwestia. Nawet jeśli zostaną przy nazwisku rodowym, prawie zawsze będzie to nazwisko ich ojca. Kobiety nie mają nazwisk, które mogłyby uznać za całkowicie swoje - mają tylko imiona. A same imiona są prywatne, bardzo rzadko przechodzą do historii. Aby podkreślić ten fakt i zarazem oddać hołd swoim przodkiniom, filozofka Jolanta Brach - Czaina jedną ze swoich książek, "Błony umysłu", podpisała: "Jolanta, córka Ireny, wnuczka Bronisławy, prawnuczka Ludwiki". Przysparzając w ten sposób nie lada kłopotu wydawcom, księgarzom i czytelnikom. I nie przyjmując żadnego nazwiska[/COLOR]. "
Jednym slowem my kobiety zawsze mamy gorzej  Nawet nazwiska nie posiadamy 
|
a ja uważam, że moje nazwisko jest moje i nie mam kompleksu
a jak dodam nazwisko TŻta to już w ogóle będzie jakieś takie bardziej moje
Co do fryzury- ja mam włosy do pasa, już mi na tyłek schodzą i chyba tak zostawię a fryzurkę pewnie jednak wybiorę podobną do tej czwartej w 6 rzędzie
http://web.mac.com/stylesonb/StylesO...wn_Styles.html
z tym, że włosy które zostaną luźno wolę zwinięte tak jak na pierwszym zdjęciu w czwartym rzędzie od dołu.
|
|
|