Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-30, 14:11   #971
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Ech... No jeśli bardzo tego chcecie. Najwyżej oni będa mieć zakaz picia czy coś...

szukałam na allegro jak się 'moja' suknia prezentuje na innych babeczkach
Rezultaty :
http://allegro.pl/item493206279_piek...cja_2008r.html
http://allegro.pl/item487828660_slic...loty_haft.html

no i rano jak się obudziałam to pomyślałam sobie, że z tego koła muszę zrezygnować bo będe cholernie z nim nieszczęsliwa.
to widze ze nietylko ja oglaldam moja sukieke na innych ludziach

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
ale mi właśnie o to chodziło że gdy zacznie trzeżwiec i dojdzie do siebie to rodzina będzie wsparciem.Nie jestem zdania żeby ją głaskac po głowie
hmm a moim zdaniem alkoholia powinna sie zostawic calkowicie samemu sobie.. iniepomgac dopuki niebedzie sam chcial sie eczyc inavzej jak acznie trzezwiec i zobacy ze reszta nadal jest znim i go wpsieraja zacznie po czasie pic znowu.. znam to i wiem ze tak jest

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Własnie o to chodzi aby alkoholik został sam i aby mu dokuczać na punkcie jego choroby.
Zeby on zrozumiał że ta choroba mu szkody tylko przynosi.
TŻ był tez w sądzie w pokoju kuratorskim o poradę i na pewno mu pomoga bo ten bart jest niepełnoletki, najpardopodobniej będzie sprawa w sądzie o znęcsanie się nad rodzina i o to, że pije i o siekoranie do ośrodka zamknietego.
jak bedzie sprawa i ona zostanie skierowana do sadu to przykro mi to stwierdzic ale brat tz zostanie zabrany z domu do osrodka szkolnowychowawczego bo tak teraz sie nazywa dm dziecka.. nie wiem jak to wyglada w waszym miescie w naszym na szcescie nie ma jz jednego budynku a kilka mieszkan na miescie gdzie dzieciaki zyja w mlych spolecnzosciach 10 osobowych i jest z nimi non sttop opieku.. ucza sie zycia gotowania prania sprazttaia gospodarowania pieniedzmi.. moze wyjde na potwor ale to twojemu szwagrowi sie by przydalo.... bo skoro naogladal sie takiem mamy to wzorcow niema.. i tam nauczac go jak zarzadzic budzetem bo cidziennie maja iles kasy na obiad.. naucza gotowac i zyc obok innych ludzi....
gorzej jak macie moloch gdzie jest stary typ domu dziecka... to to niewyszlo by m na dobre.. bo to czysta przechowalnia nic wiecej..

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
tez tak mysle..

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
aaaa i jeszcze nie napisałam, że spotkaliśmy się dzisiaj z naszą organizatorką żeby porozmawiać o dekoracji sali. Oglądamy sobie fotki dekoracji sufitów, kolumn, stołów itd. patrzę na TŻ a on prawie śpi... normalnie film mu się urywał i zupełnie nie kontaktował tak się znudził biedaczek. Niech on mi potem powie, że coś mu się nie podoba to go
ooo widze e nie tylko ja mam organizatora slub

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
my chcemy fotografa a kamerzyste chcą rodzice
to tak jak u nas i bedziemy mieli i jednego i drugiego