2008-11-30, 16:28
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Małżeństwo w więzieniu
Cytat:
Napisane przez justkaost
Każdemu wart dać drugą szansę  i czy wziełaś pod uwagę fakt że tych dwoje poprostu się kocha ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
Dziękuję za zrozumienie.
Cytat:
Napisane przez eres
Mozesz mi wytlumaczyc dlaczego chcesz wychodzic za 30-paro letniego kryminaliste, ktorego zycie jest w pelnej rozsypce ? Masz 18 lat (wlasne, Ty masz juz w ogole dowod?) i cale zycie przed Toba ... po co je sobie na wstepie komplikujesz? WHY ???
|
Dlaczego? Otóż sprawa jest bardzo prosta, bo go kocham i wiem, że on mnie też. Dlaczego uważasz od razu, że kompikuje sobie życie? On w życiu mi wiele pomógł i wiele mu zawdzięczam, to że popełnił kiedyś błąd nie przekreśla go, ponieważ tak jak koleżanka wyżej napisała każdy zasługuje na drugą szansę. Jego życie nie jest w rozsypce ponieważ wiele osiągnął a teraz ma po prostu chwilową przerwę w życiorysie. Co do dowodu to jest w trakcie wyrabiania. Całe życie przede mną, ale chce je spędzić z nim. I wbrew temu, co sądzicie jesteśmy bardzo szcześliwi i nie mogłam wymarzyć sobie lepszego narzeczonego (pomimo chwilowych komplikacji).
Napisałam do Was ponieważ koleżanka poleciła mi to forum, ale najwyraźniej to był błąd...
|
|
|