Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Małżeństwo w więzieniu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-30, 16:28   #15
nefrytete
Przyczajenie

GG do nefrytete
Dot.: Małżeństwo w więzieniu

Cytat:
Napisane przez justkaost Pokaż wiadomość
Każdemu wart dać drugą szansę i czy wziełaś pod uwagę fakt że tych dwoje poprostu się kocha
Dziękuję za zrozumienie.

Cytat:
Napisane przez eres Pokaż wiadomość
Mozesz mi wytlumaczyc dlaczego chcesz wychodzic za 30-paro letniego kryminaliste, ktorego zycie jest w pelnej rozsypce ? Masz 18 lat (wlasne, Ty masz juz w ogole dowod?) i cale zycie przed Toba ... po co je sobie na wstepie komplikujesz? WHY ???
Dlaczego? Otóż sprawa jest bardzo prosta, bo go kocham i wiem, że on mnie też. Dlaczego uważasz od razu, że kompikuje sobie życie? On w życiu mi wiele pomógł i wiele mu zawdzięczam, to że popełnił kiedyś błąd nie przekreśla go, ponieważ tak jak koleżanka wyżej napisała każdy zasługuje na drugą szansę. Jego życie nie jest w rozsypce ponieważ wiele osiągnął a teraz ma po prostu chwilową przerwę w życiorysie. Co do dowodu to jest w trakcie wyrabiania. Całe życie przede mną, ale chce je spędzić z nim. I wbrew temu, co sądzicie jesteśmy bardzo szcześliwi i nie mogłam wymarzyć sobie lepszego narzeczonego (pomimo chwilowych komplikacji).

Napisałam do Was ponieważ koleżanka poleciła mi to forum, ale najwyraźniej to był błąd...
nefrytete jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując