Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!!
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2008-11-30, 18:11   #402
drobciaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 362
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

poisone, to masz dzi¶ taki sam dzień jak ja miałam wczorajteż z tej bezradno¶ci już ryczałam, a jak na zło¶ć jeszcze sama w domu..
dzi¶ jest spokojniej, choć teraz maluszek ¶pi i co chwilkę się budzi, widać, że się męczy przez brzuszek biedaczek
co do kremiku do piersi to ja używam z musteli i nie trzeba go zmywać, je¶li chodzi o drugie pytanie, to nie mam wiedzy na ten temat, mi raczej nic nie strzyka.

dziewczyny dziękuję serdecznie za życzenia
lisey ł±czę się z Tob±, ja jestem sama od wczoraj,m±ż wraca dzi¶ nad ranem, więc kolejna nocka sam na sam z maluszkiem, ale co tam damy radę

piszecie, że ¶picie z maluszkami, ja staram się tego nie robić bo boję się, że maluszek się przyzwyczai i nie będę potrafiła go oduczyć. A dzi¶ postanowiłam spróbować i położyć rozbudzonego maluszka po karmieniu i przewijaniu bez usypiania do łóżeczka i byłam mile zaskoczona, bo co prawda nie zaraz ale po godzine mruczenia, patrzenia i kręcenia się mały sam zasn±ł, jak wrócili¶my ze spaceru to też tak zrobiłam i też się udało
drobciaa jest offline Zgło¶ do moderatora