Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "10.000 tarzań" czyli...uczestnicy wątku egzaminacyjnego "na każdy temat" :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-30, 19:02   #91
martini.
Zakorzenienie

Dot.: "10.000 tarzań" czyli...uczestnicy wątku egzaminacyjnego "na każdy temat" :)

Cytat:
Napisane przez goska87 Pokaż wiadomość

Wiesz ja o tych bonach wyleciałam, bo moja własna rodzona matka powiedziała, że będe mogła sobie ćwiczyć jeździć z bratem jak sama zaleje bak! No a ja biedna studentka niepracująca... To takie bony by się przydały
No wiesz, ja co prawda studentka pracująca, ale co z tego, jak pracy mam tyle (bo inaczej bym nie wyrobiła już w ogóle), że starczy akurat na beznynkę. Mam nadzieję, że sytuacja się polepszy za rok, bo () skończę już jeden kierunek, więc będę miała więcej czasu.

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9919370]To trzeba by otworzyć własną cukiernię, byłby dobry zarobek[/quote]

Będę Twoją stałą klientką

A ja właśnie wróciłam z zakupów. W sumie, to nic nie kupiłam, tylko książkę (za to jaką! Ha! Zacieram rączki na tą komedię, jakiej się spodziewam ). Dostałam też torebkę i aniołka na szczęście do samochodu, żeby mnie strzegł na drodze. I tyle.

Przygód też za bardzo nie miałam, nie mogę robić Papryce konkurencji ()
martini. jest offline Zgłoś do moderatora