|
Przyczajenie
|
Dot.: I znowu analiza skladu:)
Witam wszystkich i dziekuje za cala skarbnice wiedzy jaka jest wizaz.czytam i studiuje godzinami To moj absolutny debiut na forum
chcialabym niesmialo poprosic o analize skladu kremu,ktorego kupilam w irlandii w Polsce go chyba jeszcze nie ma i boje sie, ze troszke zaszalalam, poniewaz mam 23 lata i mieszana skore z delikatnie rozszerzonymi naczynkami.Zwykle kupuje w aptece avene cleanance i hydrance lub LRP.
KREM NAWILZAJACY OLAY COMPLETE CARE Z DODATKIEM PODKLADU MAX FACTOR ODCIEN JASNY SPF 15:
ACQA,GLYCERIN,ETHYLHEXYL SLICYLATE,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,D IMETHICONE,TITANIUM DIOXIDE,NIACINAMIDE,POLYE THYLENE,ISOPROPYL PALMITATE,OCTOCRYLENE,PHE NYLBENZIMIDAZOLE SULFOONIC ACID,ALUMINIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE,TOCOPHER YL ACETATE,PANTHENOL,DIMETHI CONOL,CETEARYL GLUCOSIDE,ARACHIDYL ALCOHOL,BEHENYL ALCOHOL,BENZYL ALCOHOL,CETEARYL ALCOHOL,CETYL ALCOHOL,MYRISTYL ALCOHOL,STEARYL ALCOHOL,MYRISTIC ACID,PALMITIC ACID,STEARIC ACID,SORBITAL STEARATE,PEG-100 STEARATE,C13-14ISOPARAFFIN,LAURETH-7,TRIETHANOLAMINE,POLYACR YLAMINE,ALUMINA,AMMONIUM POLYACRYLATE.SILICA,ETHYL PARABEN,METHYLPARABEN,PRO PYLPARABEN,PARFUM,
ALPHA-ISOMETHYL ISOMETHYL IONONE,BENZYL SALICYLATE,BUTYLPHENYL METHYLOPROPIONAL,CITRONEL LOL,HEXYL CINNAMAL,HYDROXISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE,CARBOXALDEHYD E,LIMONENE,LINALOOL,CI 77491,CI 77492,CI 77499
ten sklad mnie przeraza- mnostwo alkoholi,za literowki przepraszam,ale mam cicha nadzieje ze ten krem oprocz pieknego zapachu ma w sobie cos dobrego
dziekuje z gory za analize tego skladu
|