2008-11-30, 21:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy
Witaj apkr
Wiktorynko, Wiktor jest super
Amaretta, współczuje Misi i wam też. Małe Słoneczko tak sie męczy. Dużo całusów dla niej i życzę żeby ta dolegliwość poszła precz.
izzi, nie poddawaj się. Jestem z tobą
nabuko, może to nie przepuklina. Oby wszystko było w porządku.
Mylka, dużo zdrowia dla Natalii, precz z katarem!!!
Ania, wszystkiego najlepszego dla Antosia z okazji trzeciego miesiąca. Słodki z niego facet Jak wysoko trzyma główkę. Mój Maciej nie lubi za bardzo takiego leżenia. Chyba sporo w tym mojej winy, bo kłade go na brzuszku za rzadko albo jak jest zbyt zmęczony. Biedak nie ma siły i niesamowicie sie męczy. Z Gabrysią tez tak było a potem uwielbiała leżeć na brzuszku i tak się bawić.
anuha , Maciej też juz ledwo mieści się w małej wanience. Czeka teraz na niego, większa, plastikowa. Do dużej na razie go jeszcze nie wrzucamy Jak wyroścnie z tej większej, to już nie będzie wyjścia a jak wyrośnie z naszej, to nie wiem gdzie go będziemy kąpać Niesamowicie rośnie. Gabi była sporo krótsza, choc należy do tych wyższych trzylatek Mam długie dzieci, chć mój wzrost raczej mizerny. Wszystko zasługa TŻ i jego rodziny
Co do tabletek przeciwbólowych, to karmiąc piersią można zażywać te na paracetamolu (apap, panadol). Nie mozna raczej sie tych z ibuprofenem a zakazane sa z kwasem acetylosalicylowym (aspiryna, polopiryna).
|
|
|