2008-11-30, 21:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: coś własnoręcznie dla faceta
Cytat:
Napisane przez Morgana75
Takie bardziej "męskie" kamienie to onyks, obsydian śnieżny i mahoniowy, lawa ,dymny kwarc może...Jak facet metalem jest albo gotem może by coś z motywem trupiej czaszki poszukać...jak się interesuje religiami wschodu to może male zrobić...
|
Nie jest metalem itp.. normalny chłopak Dlatego tak mi trudno coś wymyślic..
Cytat:
Napisane przez triszka
To zalezy co Twoj facet woli, ja bym sie nie brala za brelok z kamieni, to bardziej damski niż męski gadżet. Myślałaś może o jakiejś bransoletce z rzemienia i koralików np z kości? Według mnie to są bardziej męskie klimaty.
|
Właśnie też tak myślę.. Ale może są jakieś wzory dla facetów.. Dlatego założyłam ten wątek 
O bransoletce albo czymś na szyję z rzemienia myślałam ale to mi się wydaje takie mało męskie.. On nie nosi takich rzeczy..
Cytat:
Napisane przez monius9
bo to jest wogóle dość spora różnica czy to ma być dla mężczyzny czy dla chłopaka. chłopak pozostawia większe pole do popisu - jakiś brelok z fajną metalową zawieszką, coś śmiesznego z fimo jak taki z poczuciem humoru, wszelkie rzemienie ze srebrem i i onyksami, bądź zwykłe drewniane koraliki... ale dla starszego faceta? jedyne co mi przychodzi do głowy to te nieszczęsne spinki do mankietów..
|
Dla chłopaka w takim razie
Dzięki za pomysły, czekam na więcej i proooooszę o zdjęcia.