Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lutowo marcowe mamusie - zgłoście się!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-26, 21:10   #33
Meme
Zadomowienie

GG do Meme
Red face Dot.: Lutowo marcowe mamusie - zgłoście się!

Halo halo! O co chodzi z tą mata dla maluszka? Jak juz mówiłam strasznie "lelawa" jestem w tej ciaży....No i co z tymi skurczami? Ja mam twrdy brzuch prawie cały czas, taz. gownie jak stoję, bo jak sie dzę, to nie. Czy to też nienajlepsza oznaka? Jeśli tak, to powedzcie, bo wczesniej nie wiedziałam, czy powinnam o tym mówić mojej lekarce (ogólnie czuje się basket=kiedyś cool)?

A co do napadów na słodycze, to właśnie jestem po takowym...ale za to jak cudownie sie czuję....moidzio...nie moglam sobie mieksca znaleźć, a mój mążstwierdził, że strasznie jakaś nerwowa jestem (plamki), wreszcie nie wytrzymałam i rzuciłam się na ogromną Milkę z orzechami i rodzynkami, moja ulubiona...8kostek i od razu lepiej. Wiem, wiem...teraz to juz na pewno nie dam sobie rady z moim "zapartym problemem", ale co tam! Joasiaa doskonale Cie rozumiem!U mnie taka sama sytuacja - na początku nie jadłam slodkiego chyba przez 2 miesiące, potem bardzo sporadycznie. A teraz...

A propos wstrętu do zapachów, to ja zauważylam ze mnie tez odrzucio od wszystkich moich ulubionych perfum. Jedyne zapachy jakie mi podchodzą, to coś delikatnego, naturalnego, a la Baby.

Aha, jeszcze jedno. Zauważyłyście moze że bardziej się pocicie niż przed ciążą? Ja nigdy nie byłam jakaś "nazbyt potliwa" a od jakiegoś miesiąca zanotowałam duuuużżży pzryrost tego problemu. Nie jest to taki pot, jak wczśniej, przed ciążą, tylko jest go duzo więcej. Dziwne, nie wyrobię na antyperspiranty....

Martusia, dzięki za słowa otuchy!A ja ty sie w ogóle masz? Czemu nie odpisujesz na maila? Poszedł do ciebie w środę. Pogłaskaj ode mnie Kubusia i odezwij sie do mnie! Jak tam twoje Maleństwo? Szaleje? No i jak tam remont? Pozdrów Wojtka! Całuski

FILIPEK
http://tickers.baby-gaga.com/t/squsq...pek+ma+już.png

MADZIA
http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbu...+Madzia+ma.png
Meme jest offline Zgłoś do moderatora