Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-01, 16:37   #2606
karla_92
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Alez jestem zmeczona.

Widze,ze watek ewoluuje, tyle nowych twarzy.. Witam nie powitane przeze mnie serdeczne i z radoscia informuje,ze zagaszczam spowrotem na stale. Nie wiem jak Wam,ale mi Was brakowalo niezle
Marzenka, gratuluje pracy
Czeeesc Ciesze się, że wszystko zaczyna sie układac Trzymam kciuki za tą nową znajomośc

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
eh nie chce juz o tym myslec w ten sposób, kiedys pójscie na studia było dla mnie takie oczywiste, a teraz powaznie zastanawiam się czy nie skończyc mojej edukacji na liceum...
studia trwają 5 lta, a przez te 5 lta moge zdobyc doswiadczenie ktgóre będzie liczyc się tak samo jak wykształcenie, ale może te studia to jedyne wyjście aby być kimś? nawet jak kompletnie żaden kierunek mnie nie fascynuje
narazie nawet niewiem na jai profil chce isc do LO a czasu coraz mniej wogóle moje wyniki w nauce są kiepskie więc wielkiego wyboru nie mam...
pozostaje czekac na to co stanie się samo
Mirelka nie mów tak Nie musisz się narazie tak przejmowac. Wiem, że trzeba wybrac niedługo szkołe, ale jak wybierzesz zły profil to nie będzie to tragedia Profil zawsze można zmienic, albo uczyc sie na własną ręke danego przedmiotu. Jeśli będzie Ci zależec, to nie sądze zeby to był problem.

Sama mówisz, ze wiele rzeczy Cię interesuje (uwierz, że wiele bo mnie interesuje tylko historia i to jeszcze nie wszystkie epoki), więc napewno znajdziesz jakiś kierunek dla siebie A te oceny naprawde masz takie kiepskie? Może tylko ty je tak postrzegasz?

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
ojejujejujeju...
przepraszam za kompletna ignorancje, ale nie jestem w stanie myslec!
ekhem... no wiec mam tz niesamowicie sie z tym czuje, szczegolnie po dzisiejszej nocy.

(...)
Super Gratuluje

Marzenko gratuluje pracy
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując