Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy 2008!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-01, 20:39   #3136
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy

Jaroszaniu my używaliśmy pampków 4, ale mały zaczął je przesikiwać, więc zmienilismy na huggisy 4 i też przesikiwał, pomyślałam, że może są jednak za duże i kupiłam huggisy 3 i te też przesikuję, więc to chyba mój synek jest po prostu taki utalentowany Jak dla mnie rozmiarowo te 3 i 4 tak bardzo się nie różnią. Swoją drogą u mnie też się uzbierał niezły zapasik, mam prawie trzy duże paki pieluch

okulistka powiedziała, że trzeba zrobić zabieg. Będą młodemu wpuszczać jakiś płyn do kanalików łzowych, bo ma pozatykane. Mam nadzieję, że to sie uda, bo jak nie to trzeba będzie zrobić jakiś powazniejszy zabieg i je udrożnić. No więc w środę kazała nam przyjść do szpitala na oddział i ona nam to zrobi, ale ja głupia się nie zapytałam, czy za to też trzeba płacić czy nie? wolałabym już nie, bo jutro szczepienie, no i jednak decydujemy się na rota, więc razem ze skojarzoną pójdzie prawie 500zł...

a i coś na pocieszenie (chyba najbardziej siebie przed jutrem) Przeczytałam w jakiejś gazetce o zdrowiu, chyba Vita, że tak naprawdę nigdy nie udowodniono wpływu szczepionek na wystepowanie autyzmu u dzieci, a koleś który to głosił już stanął za to przed sądem.

a Piotrek jaki gaduła był u okulisty w poczekalni, rozgadał się jak szalony, a że siedziałam z nim koło lustra to był nieźle zdziwiony, że widzi dwie mamy i sobie gadał do jednej i drugiej. w domu nigdy tak na lustro nie reagował.
anuhaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora