Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pytanie??? Kwasy i wit. C a laser?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-01, 20:38   #11
madziamaria
Raczkowanie

Dot.: Pytanie??? Kwasy i wit. C a laser?

Cytat:
Napisane przez majaki Pokaż wiadomość
dzięki za odpowiedź. Nie mam podraznionej skóry po laserze to pewnei musiał być to bardzo powierzchniowy bo ogolnei moja skora po kazdych zabiegach sie mocno czerwieni i jest podrazniona a tutaj nie. Mam dylemat z tym stosowaneim bo dermatolog powiedział ze po 2 dnaich moge wrocic wiec nei wiem. Dla mnei to troche dziwne dlatego prosze Was o rady. Mysle ze juz jutro zastosje kwast bo dowiedziałm sie ze prze zabeigiem laserwoym nie mozna stoswoac kremow z kwasami.A zabieg laserwoy mam za 3 tygodnie wiec nei wiem co robic. Jeszcze moze dzis pcozekam i od jutro sprobuje zastosowac kwasy przez okres 2 tygodni a potem tydzien przerwy przed zabeigiem. Jak myslcie dobrze robie??
no wiesz co rzeczywiście dziwne że nie masz żadnego podrażnienia
przecież jeśli miałaś np. na przebarwienia to w miejscu gdzie były powinny pojawić się ciemne punkciki z czasem prawie czarne, podobne do strupków. wiem że nie wolno ich zdrapywać ani peelingować bo mogą wtedy blizny powstać. te punkciki po ok tygodniu same odpadają. nie masz czegoś takiego?
a ile płaciłaś za zabieg? to było fotoodmładzanie?
mnie też korciło żeby po tygodniu już "wkroczyć" z czymś konkretnym, ale jednak dałam sobie na zatrzymanie i odczekałam pełne 2tygodnie jak kazała dermatolog
madziamaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując